Ljubavna priča Rajana Rejnoldsa i Blejk Lajvli: Deset godina harmoničnog bračnog života, četvrto dete na putu

Priču o njihovom prvom sastanku zna ceo svet

  • 0
Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds Foto: Instagram/blakelively

Omiljeni holivudski par ovog septembra slavi svoju 10-godišnjicu braka - Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds poznati su po svojim neobičnim, ali slatkim izjavama ljubavi na društvenim mrežama, neverovatnoj posvećenosti i međusobnoj podršci, ali i glamuroznim zajedničkim pojavljivanjima na crvenom tepihu. Trenutno najaktuelnija vest je objava četvrte Blejkine trudnoće.

Evo kratkog podsećanja na to kako je ljubav krenula i šta se sve dešavalo jednom kada su stupili u brak.

Upoznaju se na snimanju "Zelenog fenjera"

Ovaj legendarni duo počeo je svoju vezu na tipičan holivudski način - radeći zajedno na filmskom setu. Blejk i Rajan su se upoznali kada su oboje glumili u filmu "Zeleni fenjer" iz 2011.

Blejk je tada bila poznata po svojoj ulozi u "Tračari" i čak je u to vreme još uvek izlazila sa svojim kolegom Penom Badglejem. Dok je snimao film, Rajan je još uvek bio oženjen glumicom Skarlet Johanson, ali je par podneo zahtev za razvod kasnije te godine.

"Posle dugog i pažljivog razmatranja sa obe strane, odlučili smo da prekinemo naš brak. Ušli smo u našu vezu s ljubavlju i sa ljubavlju i dobrotom je i napuštamo", glasalo je u izjavi koju su 2010. za "Us Weekly".

Pen i Blejk su se takođe rastali 2010. nakon tri godine zabavljanja.

Blejk i Rajan idu na famozni "prvi" sastanak

Ljubav se nije razvila odmah.

- Bili smo prijatelji dugo vremena, što mislim da je najbolji način za ulazak u vezu, da je započnemo kao prijatelji - rekao je Rajan.

Njihov prvi sastanak u stvari nije bio "njihov" uopšte. Oni su na sastanak u četvoro, ali su shvatili da ih zapravo ne zanimaju osobe sa kojima su inicijalno došli.

Oko godinu dana nakon što je film koji smo zajedno snimali izašao, oboje smo bili slobodni i izašli smo na dvostruki sastanak – ona je bila na sastanku sa drugim momkom, a ja sam bio na sastanku sa drugom devojkom.

U junu Blejk i Rajan zajedno su prisustvovali premijeri "Zelenog fenjera". Njih dvoje su pozirajući zajedno izgledali kao pravi zaljubljeni par, ali se još uvek nisu eksponirali u javnosti.

Veza je ozvaničena

U oktobru 2011. stvari su se zaista zahuktale, jer je Blejk viđena kako napušta Rajanov stan u Bostonu nekoliko puta u toku jedne nedelje. Rajan je snimao akcioni film u Novoj Engleskoj u to vreme.

Naravno, mediji su već bili zagrejani za ovaj slučaj, a izvori su potvrdili da su zajedno.

U decembru 2011. Blejk je upoznala njegove roditelje, samo nekoliko meseci nakon što su fotografisani u Bostonu, Rajan i Blejk krenuli su na sever u njegov rodni grad Vankuver za praznike.

Tajno venčanje

Manje od godinu dana kasnije, Blejk i Rajan su se venčali tokom male ceremonije u Južnoj Karolini. Venčanje je bilo prilično tajno, ali lokalna radio stanica je svima dala informacije o događaju.

U maju 2014. Blejk i Rajan su zvanično debitovali na crvenom tepihu. Skoro dve godine nakon što su se venčali, Blejk i Rajan konačno debituju na crvenom tepihu kao par, a taj događaj je bio ni više ni manje, nego Met Gala.

Blejkina objava o trudnoći bila je u vidu veoma boho-šik fotografija koje je napravio njen brat.

Džejms, prva ćerka para, rođena je u januaru 2015. Izvor je za "Us Weekly" rekao da je beba rođena ranije, ali da su svi srećni i zdravi. U martu je Rajan konačno otkrio ime svoje ćerke.

Porodica Lajvli-Rejnolds ostaje prilično tiha kada su vesti o bebi bile u pitanju, ali u maju je Rajan podelio fotografiju ruke bebe Džejms.

Do kraja života...

Do aprila 2016, Blejk je objavila da je trudna, a u jesen te godine rođena je Inez.

Blejk je u julu te godine izjavila: "Znala sam da će mi on uvek biti najbolji prijatelj celog života. To mi je bila najvažnija stvar. Nikada nisam poznavala ništa slično prijateljstvu koje sam imala sa njim".

Kasnije, Rejnolds je govorio kako je znao da je Blejk žena za njega.

- Družili smo se u ovom malom restoranu koji radi zaista do kasno, a ova pesma je počela i ja sam samo rekao: "Hoćeš da plešeš?". Tamo nije bilo nikoga, tako da je bilo potpuno prazno. I to je bio samo jedan od onih trenutaka kada sam na pola plesa pomislio: "Oh, mislim da sam upravo prešao granicu". A onda sam je otpratio kući. I, uh, znate, ne moram baš da ulazim u ono što se dogodilo posle toga - objasnio je Rajan sve o trenutku u kom je spoznao da je ona ta.

Blejk je svoju treću trudnoću objavila tokom premijere na crvenom tepihu Rajanovog filma "Pokemon detektiv Pikaču". Par kasnije dočekuje svoju treću dete - Beti Rejnolds, u oktobru 2019.

Ono čime se fanovi najviše oduševljavaju od početka veze jesu njihove poštapalice i najzabavniji načini za čestitanje rođendana, godišnjica i drugih važnih datuma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA