≫ 

Madona prošetala kreaciju beogradskog dizajnera: Boris joj je napravio kaput za kraljice

Mladi srpski dizajner koji potpisuje modni brend DeMode u fokusu je zbog modnih kreacija koje su stigle i do Evrosonga, ali i do mnogih svetskih zvezda

  • 1
Madonna, Madona Madona / Foto: Tanjug/AP

Devojke iz grupe “Huriccane” koje predstavljaju Srbiju na Evrosongu pažnju nisu privukle samo  pesmom, već i šljokičastim kostimima koje je za njih dizajnirao beogradski modni kreator Boris Kargotić.

Ovaj mladi umetnik potpisuje modni brend DeMode i trenutno je u fokusu zbog kreacija u kojima će grupa "Hurricane" nastupiti na Evroviziji. Međutim, ovaj srpski i balkanski modni kreator oblači i svetske zvezde poput Madone, Lejdi Gage, Bijonse

I dok Kargotić odgovara na kritike na račun njegovih kostima za predstavnice Srbije na Evroviziji, koje su neki zlobnici izrekli, pop kraljica Madona ponovo šeta njegovu kreaciju. Ovog puta ona nosi kaput s dobro poznatom parolom: “God save the Queen”, ispisanom zlatnim slovima.

Madona Foto:instagram@madonna

- Ne mogu da opišem zadovoljstvo i ushićenje što je u ovom momentu brend DeMode predstavljen na jednom tako velikom takmičenju kao što je Evrosong, a da mi uporedo stižu vesti o kaputu koji je mesecima čekao da ga Madona obuče - kaže Kargotić za portal  "Zadovoljna".

On otkriva da je saradnju sa Madoninim timom počeo pre nekoliko godina.

- Velika je čast kada vaše kreacije nosi jedna takva modna ikona. Te stvari nemaju cenu ni za mene, ni za moj tim. To je više od posla, umetnost i ljubav koja doživi svoj najbolji izraz kad dobije podršku ovog tipa - ističe popularni mladi dizajner.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA