≫ 

Ešli Grejem podelila šokantnu fotografiju sa porođaja: "Ovo je najveća bol koju sam ikada osetila"

Ešli Grejem nastavlja da ruši tabue

  • 3
Ešli Grejem Printskrin Instagram / ashleygraham

Plus-sajz model Ešli Grejem (32) u januaru mesecu rodila je sina Isaka, a od tada na svom Instagram profilu otvoreno piše o trudnoći, porođaju i majčinskim problemima.

Nakon što je objavila sliku na kojoj je pokazala kako pije kafu i doji, ali i kako su se na njenom stomaku pojavile strije, lepa manekenka je odlučila da sa svojim obožavateljima podeli intimnu fotografiju sa porođaja.

Porođajni bol odavno je svrstan u najgore bolove koje čovek može da oseti, a upravo to je otkrila i lepa Grejem u svom postu koji su mnogi nazvali šokantnim...

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

- Ovo je lice moje najveće snage. Najveća bol koju sam ikada osetila i moje najveće dostignuće.  Važno je da shvatimo da bez obzira na bol ili predrasude koje smo sve doživele kao žene, takođe smo snažne, moćne i sposobne da postignemo velike stvari - napisala je ona uz ovu pomalo šokantnu fotografiju.

Njen izraz lica prepun bola je izazvao burne reakcije internet publike. Dok su se pojedine novopečene majke saosećale sa modelom, mnogi su istakli da "ovaj prizor nije za svačije oči" i "da je trebalo fotografiju da sačuva samo za sebe".

Inače, ovo nije prvi put da Grejemova ruši tabue.... Nedavno je podelila sa javnošću kako menja pelene na podu jednog supermarketa, zbog čega se takođe našla na meti kritika.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Šta vi kažete? Da li je Ešli zaista preterala ovog puta?

Video: Ako neko misli da ne boli, evo ja ću da mu objasnim: Budući tata isprobao porođaj

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    10. mart 2020 | 17:27

    Zene ne dozvolite da vas zaplasi,da je to do te mere neizdrzivo ne bi zene radjale po petoro.Debela idi kuci i trosi milione.

  • Haos

    14. mart 2020 | 07:04

    Moja baba je rodila moju majku u stalu, posle kopanja

  • Suncica

    12. mart 2020 | 08:24

    Mnogi stavljaju golotinju i svakakve slike.Sto onda ona ne smije da stavi svoje? Neki imaju tezak porod, neki ne. Bebi promjenila na podu u marketu pelenu, svaka cast beba cista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA