≫ 

Sasvim slučajno sam u Crnoj Gori otkrila plažu koja izgleda kao da ste na Karibima

Plaventilo od kog su nas zabolele oči!

  • 51
perazica do jadransko more crna gora plaža Perazića do / foto: Tara Tomović

Malena plaža Perazića do možda je i najlepša plaža u Crnoj Gori koja po svojoj egzotici može da parira nekim od najpoznatijih svetskih plaža.

Nažalost ili na sreću, i dalje ljudi ne znaju za nju, pa je tako skrivena od pogleda javnosti, a morate se i potruditi da do nje dođete. Barem smo se mi namučili dok je nismo konačno pronašli.

perazica do jadransko more crna gora foto: Telegraf.rs

Naime, smeštena je u zalivu ispod manastira Reževići i do nje se dolazi skretanjem sa magistralnog puta Budva-Petrovac. Prekrivena je peskom i šljunkom, a dugačka je svega 40 metara.

Na levom kraju plaže nalazi se još nedovršeni hotel As, koji pomalo narušava njen ambijent, ali je ujedno postao i njen zaštitni znak.

perazica do jadransko more crna gora foto: Telegraf.rs

Ukoliko niste krenuli kolima put plaže, do nje možete doći i peške od Petrovca i iskusiti neke od najlepših kutaka Crne Gore – šetnja od dva kilometra koju nećete osetiti, ali ni zaboraviti.

Miris šume i mora, tuneli na čijem vas kraju čeka neki novi raj, samo su deo dvokilometarske šetnje u kojoj smo uživali više nego ikad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    7. jun 2019 | 15:25

    Crna gora za mene ne postoji od kada su priznali Kosovo. Biću naj srećnija kada svi crno gorci odu iz lepog mog Beograda i da ih ne gledam.

  • 89

    7. jun 2019 | 15:15

    Kreni kolima tamo, ostavi ih sa strane jer ne moze do plaze da se ode, kad se vratis vidis da si opljackan, uz polomljeno bocno staklo. Trojica drugara su tako prosli.

  • sanja

    7. jun 2019 | 16:48

    Sa Crnom Gorom sa se pozdravila pre 12 godina kada smo porodično dobili dijareju, neki su nam rekli da je to normalno dole zbog fekalnih bakterija u vodi, čij normalno, hvala doviđenja i nikad više.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA