≫ 

Britanska voditeljka prvi put pokazala uznemirujuće fotografije lica nakon napada kiselinom

Britanska voditeljka i aktivistkinja Kejti Pajper preživela je napad kiselinom 2008. godine

  • 3
Katie Piper Foto: Instagram/katiepiper_

Kejti Pajper (35) je pre nekoliko sati na svom profilu na Instagramu po prvi put objavila fotografiju svog lica nakon napada kiselinom.

Od povreda koje joj je kiselina izazvala na licu Kejti je oslepela na jedno oko, a celo lice joj je bilo prekiveno opekotinama.

Ovakav strašan čin priredio joj je bivši momak koji je angažovao čoveka koji joj je bacio kiselinu na lice.

Fotografija koju je po prvi put objavila na Instagramu izazvala je ogromnu pažnju, a nastala je samo nekoliko dana nakon napada.

- Sećam se vremena kada nikoga nisam želela da vidim i kada nisam želela da me bilo ko gleda. Sećam se kada sam se plašila ljudi, posebno muškaraca. Tada sam se plašila celog sveta. Sećam se da je tada razgovor o ovoj traumi koju sam preživela bila gotovo nemoguća. Danas na Dan mentalnog zdravlja moj prvi sastanak je sa mojim terapeutom. Još uvek idem na razgovore, jako mi pomažu i spospobna sam da pričam o ovome, napisala je ova hrabra žena.

Obožavaoci su joj poslali komentare podrške i saosećanja i poručili joj da je heroj i velika inspiracija drugima.

Prošle godine Kejti je otkrila da i dalje pati od depresije nakon što joj je kiselina unakazila lice.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by K A T I E P I P E R (@katiepiper_) on

Ona je pre ovog nemilog događaja tek krenula u građenje svoje karijere kao manekenka. Prvo je osvojila titulu misice Vinčestera, a onda ju je zanimala pozicija televizijske voditeljke. Ubrzo zatim je upoznala Linča, sa kojim je započela ljubavnu vezu.

Nakon dve nedelje zabavljanja, on ju je pretukao, silovao i izbo. Zatim je platio napadača da joj uništi lice kiselinom. To joj je nanelo neverovatne povrede, delimično je izgubila vid i lice joj je bilo uništeno. Za ovaj zločin, on je dobio 12 godina zatvora.

Kejti je preživela sve ovo i sada je mlada i uspešna devojka koja ponosno korača među ljude. Radi kao voditeljka na Kanalu 4, verena je za stolara i dobila je dete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    11. oktobar 2019 | 10:19

    12 godina za ovo??? Sta treba da je ubije, pa da dobije 30? Kakav je ovo svet... Samo stari zakoni su pravi zakoni... Oko za oko...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA