CENE PADAJU: Novi desktop računari na sniženju u Gigatronu

Sniženje od deset odsto na dva desktop računara Gigatron Armagedon 7 i Scarface 10 trajaće do 23. aprila, a ovaj prodajni lanac je kao i uvek obezbedio odlične načine plaćanja

  • 1

Gigatron je i ove nedelje spremio veliku akciju za sve svoje kupce. Do 23. aprila na sniženju od deset odsto nalaze se dva modela desktop računara, Gigatron Armagedon 7 i Gigatron Scarface 10. Pomenute konfiguracije je sklopio Gigatron, kako bi korisnicima pružili najbolji računar za njihove potrebe.

Gigatron Armagedon 7 sa svojim dvojezgarnim procesorom, četiri gigabajta RAM memorije, hard diskom od 500 gigabajta i integrisanom grafičkom karticom idealno je rešenje za kancelarijske poslove. Ovaj računar će savršeno poslužiti za surfovanje internetom i rad u poslovnom okruženju, slušanje muzike i gledanje filmova. Njegova trenutno cena sa pomenutim sniženjem iznosi 21.590 dinara.

Drugi računar koji je na akciji zove se Gigatron Scarface 10. On je jači u odnosu na prethodni model. Ima dvojezgarni Intel Pentium G3220 procesor, sa taktom rada na 3.0 GHz, šest gigabajta RAM memorije, neintegrisanu grafičku karticu AMD Radeon R7 240, i hard disk od 500 gigabajta. Sa Scarface-om se možete zabaviti igrajući i video igre, ali i raditi sve druge stvari koje pružaju današnji računari. Cena ovog modela na sniženju od deset odsto iznosi 35.990 dinara.

Akcija će trajati do 23. aprila u svim Gigatron prodavnicama na preko 20 lokacija širom Srbije. Ukoliko se odlučite za kupovinu, Gigatron je obezbedio odlične načine plaćanje. Bilo koji uređaj možete kupiti na odloženo do 300 dana bez kamate, a za iznose do 60.000 dinara dovoljna vam je samo lična karta.

Više informacija možete dobiti pozivom besplatnog Call Centra na 0800 30 40 50 ili posetite sajt Gigatron.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA