IVAN IVANOVIĆ: Čekam titulu, svi na Marakanu! (FOTO)

Popularni voditelj postavio je na svom Tviter nalogu navijačku majicu crveno-belih, čime najavljuje potencijalni trofej svog omiljenog fudbalskog kluba

  • 26

Popularni voditelj Ivan Ivanović, kao i mnogi fanovi Crvene zvezde širom sveta i Srbije, raduje se potencijalnoj tituli svog omiljenog fudbalskog kluba.

Lice televizije "Prva" postavilo je na svom Tviter nalogu fotografiju majice na kojoj piše "Ivan čeka titulu, svi na "Marakanu"!

Inače, Ivanović je ovu sliku objavio dva dana pred večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana, koji će se u subotu odigrati na stadionu crno-belih.

Da podsetimo, tim iz Ulice "Ljutice Bogdana" ima 6 bodova prednosti u odnosu na najvećeg rivala, pet kola pred kraj fudbalskog prvenstva Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    24. april 2014 | 11:18

    Ajde lepo svi u Vasu Cekaonicu(pecurkanu),zato vam samo i sluzi da stalno cekate titulu a nje nema pa nema,pa je cekajte jos narednih 6 godina,posto jos niste ovu oteli,a i necete...Partizan-MIT ili cudo !!!

  • vi ste pi*cke najvece

    24. april 2014 | 11:33

    frustracije 6 godina slusaj ovoga a sto ste vi isfrustrirani od kako ste nastali to nista.. ne zaboravi da ste neada sluzili za gol razliku ali naravno grobari ce reci da je to istorija, ali istorija je sada i tih 6 godina.ZVEZDA SAMPION!

  • deki smederevo

    24. april 2014 | 10:56

    Sest godina teske frustracije su ostavile teske posledice po sve navijace kluba sa Smarakane koji na silu otimaju titulu a posebno na ovu umisljenu individuu.A tek 15 godina Crno belog terora u kosarci su bolest koja se ne moze izleciti .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA