Najpoželjnije žene sveta - 5. Niki Minaž

Telegraf predstavlja ženskog rep izvođača Niki Minaž, koja se našla na 5. mestu top liste najpoželjnijih žena sveta prema izboru internet sajta ask.com

  • 0

Internet sajt ask.com objavio je rezultate ankete sa pitanjem - Koje su najpoželjnije žene sveta?  Telegraf svakog dana predstavlja po jednu izabranu lepoticu. Na petom mestu našla se rep muzičarka Niki Minaž!

Američka ženska rep zvezda Niki Minaž ili Onika Tanja Maraž je rođena 1982. godine na Trinidadu i Tobagu. Kada je imala pet godina seli se sa majkom u Njujork, gde beže od oca nasilnika koji umalo nije zapalio njenu majku. Od ranog detinjstva i turbulentnog odrastanja, ova muzička zvezda ima alter ego koji svaki put dobija drugo ime. I Niki Minaž je njen alter ego.

Posle teškog detinjstva, Niki se još u školi okušala u muzičkom vodama. Svirala je klarinet, a kad je trebalo da se pokaže na audiciji za hor glas ju je izdao.

Pre nego što je objavila prvi album, 2009. izdala je tri singla. Onda ju je uočio reper Lil Vejn, koji joj je pružio šansu u singlu "BedRock ", a pesma je bila na drugom mestu Bilbordove hot liste. Ubrzo dobija pozitivne muzičke kritike i nastavlja dalje. Čak je i sarađivala sa Marajom Keri u pesmi "Up Out My Face".

A onda objavljuje svoj prvi album pred kraj 2010. "Pink Friday". Posle velikog uspeha koji prati album, Niki počinje saradnju sa Dejvidom Getom u tri pesme, a pojavljuje se i kod Madone u singlu "Give Me All Your Luvin'" sa pevačicom M. I. A.  Minaž je najavila novi album koji bi na tržištu trebalo da se pojavi 3. aprila koji se zove "Pink Friday: Roman Reloaded", sa koga je već izvela dve pesme "Starships" i "Roman Holiday".

Iako ne voli da je svrstavaju u bilo kakve grupe, za Niki se priča da je biseksualka. Ona tvdi da ne izlazi ni sa ženama ni sa muškarcima. U julu prošle godine ubijen joj je rođak u Bruklinu.

(N. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA