Smrdoljub je psihički obolela osoba i ološ: Ljuba Pantović izvređala Srboljuba pa mu poslala BRUTALNU poruku!

- Svaki put kad ga ugledam osetim gađenje. Ušao je preko mojih leđa, da vređa mene i Aleksandru - kaže Ljuba Pantović

  • 20

Ulazaka Srboljuba Subotića je prouzrokovao nezapamćenu ludnicu u "Parovima", a sada se oglasila i Ljuba Pantović koja je svog devera žestoko popljuvala.

NERVNI SLOM U ZORU! Stric počeo BRUTALNO da je vređa, Aleksandru uplakanu IZNELI iz "Parova"! (VIDEO)

Ljuba nije birala reči kojima je napala Srboljub subotića, brata njenog bivšeg muža Karađorđa Subotića.

- Ja sam znala još dok sam bila u vili, da je ološ potpisao. Nisu smeli da ga uvedu dok sam ja bila unutra jer bi se jako loše po njega zavrsilo. Svaki put kad ga ugledam osetim gađenje. Ušao je preko mojih leđa, da vređa mene i Aleksandru. Sve to samo zato što je nebitan klošar na ovoj planeti, pa bi da bude u medijima - poručila je Ljuba koja je posavetovala svoju ćerku Aleksandru kako da se nosi sa Srboljubovim napadima.

- Aleksandra je u jako teškoj poziciji pošto je Smrdoljub psihički obolela osoba i ološ. Nadam se da će uspeti, na ovakav ili onakav način. Svašta se već dešavalo u vili, tako da... Aleksandra treba da udara svim raspoloživim sredstvima. Da ne razmišlja o kaznama i izolaciji, jer je ovo atak na naše živote a sad posebno na njen. Hvala i Davidu puno, što je uz nju - rekla je Pantovićeva i na kraju još jednom isprozivala Subotića.

- Pitala bih ga: "Da li mirno spavaš Smrdoljube, dok napadaš tuđu decu. A gde su tvoja Smrdoljube?".

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realna

    27. mart 2017 | 21:36

    Nije majka koja rodi dete, nego ona koja ga odgaji, a koliko sam razumela Aleksandri je ulica majke i kako Ljubu nije stamota da se oglasava?!

  • Gagi

    27. mart 2017 | 21:34

    Ljubo! Da li je neko veci smrdoljub od tebe? Sta uradi tvojoj trojci pobednica? Alo! Manipulisala si Dalilom i ...a onda najgore uvrede i lazi.

  • np

    27. mart 2017 | 21:09

    Rece cika ljuba i ostade ziva pa cerka ti je pred dalilom rekla da zna da si bila sa cabarkapom a ona klada od zene zorica m kao sad nezna sta se desavalo na farmi a i ti kakva je ovo drzava kad je kristijan pricao o kriminalu odmah sutradan policija na kapiju da ga odvede na razgovor a ti i cerka pricate o avionoma kamionima oruzju otmice paljenje auta itd i sta imas reci cika ljubo svi izadjose iz vile zbog vas a vi ostadoste

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA