Nadežda 26 dana posle bežanja iz Zadruge priznala zbog koga je preskočila ogradu! (VIDEO)

Nadežda je osam dana pre finala Zadruge pobegla iz rijalitija, a svi su mislili da je razlog tome konflikt sa Lunom Đogani

  • 8
Nadežda i Miki na Zadrugoviziji Foto: Marko Jovanović

Nadežda Biljić će svoje učešće u Zadruzi pamtiti po burnim vezama, veridbom sa Mikijem Đuričićem, ali i po tome što je pobegla iz rijalitija tako što je preskočila ogradu. 

Nadežda je tokom Zadruge isticala Lunu kao glavni problem u rijalitiju, međutim, u emisiji "Narod pita" otkrila je pravi razlog zbog kojeg se odlučila na ovaj korak.

"Sloba se pomirio sa Kijom!" Miki ekskluzivno o ljubavnom trouglu, Kristininoj pobedi i odnosu sa Nadeždom (FOTO) (VIDEO)

- Nije Luna ta zbog koje sam ja preskočila ogradu, ja sam preskočila jer više nisam mogla da gledam razne moraliste. 24 sata su me napadali zbog Mikija, pokušavali od mene da naprave glupaču i idiota... Ja možda jesam blesava, ali budala i glupa i tupava nikad u životu nisam bila - rekla je Nadežda pa navela kako je najviše izašla zbog Miljane, da ne bi došlo do konflikta sa trudnom ženom.

Nadežda i Miki u emisiji "Narod pita" Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Znala sam da će doći do fizičkog kontakta sa trudnom ženom ako ne izađem. Nisam mogla više da trpim. A sa Lunom... Nisam znala zašto je na mene udarila, tu noć smo svi bili ludi, trebao mi je samo okidač. Bilo ko da je bio tu tada i rekao mi nešto što mi se ne sviđa, ja bih ga napala - rekla je Nadežda.

Pogledajte na snimku:

VIDEO: Miki otkrio, pomirili se Sloba i Kija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dia

    8. jul 2018 | 17:02

    A Nadežda kako lažeš?! ,Prepala si se Od Anabele ? Ccc .

  • MK

    8. jul 2018 | 16:09

    Nadežda prolepsala si se, prelepo pevaš, posveti se karijeri i uživaj! SREĆNO

  • Sneki

    8. jul 2018 | 15:00

    Ne lazi Nadezda,nismo mi blesavi,gledali smo uzivo a i na klipu,da si zbog Lune pobegla,zato cuti ne blamiraj se vise,a i Gavric ti rekao da zavezes jezik

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA