≫ 

Krajem devedesetih sam u saobraćajnoj nesreći izgubio drugara... Biković progovorio o tragedijama koje su obeležile njegov život

Popularni glumac otkrio je neke nepoznate detalje

  • 5
Miloš Biković Printskrin: Telegraf

Miloš Biković danas važi za jednog od najuspešnijih srpskih glumaca. Kao što je poznato, on uveliko gradi karijeru u Rusiji, a u intervjuu za magazin "Hello" prisetio se svog odrastanja i nekih teških momenata koji su se deselili devedesetih godina prošlog veka.

- Ja sam devedesetih bio dete. Sećam se nemaštine, krize, malo nasilja u školi i u kraju, bombardovanja. Ali devedesete se nisu završile 1999. godine. Samo su se malo maskirali akteri, pritajili su se, jer taj duh i dalje postoji, samo u manjoj meri. Primitivni duh u kom pobeđuju jači, ali i luđi, duh besmislene agresije i autodestruktivnosti, kao i duhovna kriza koja sa sobom povlači srozavanje svih ljudskih vrednosti - rekao je Biković.

Miloš Biković Foto: ATA Images

On je naveo da su dvojica njegovih drugara izgubila život.

- Krajem devedesetih sam u saobraćajnoj nesreći izgubio drugara kog sam poznavao deset godina. Vozači su bili pod uticajem droge koja se tada "rasturala". On je samo stajao na ulici. U gimnaziji nam se ubio drugar iz odeljenja. Pištoljem je sebi oduzeo život. Imao je 15 godina. U mojoj i susednim školama slučajevi ubistva i samoubistva bili su česti - rekao je glumac.

VIDEO: Otkud Tirke u Rusiji na Mundijalu 2018?

(Telegraf.rs/izvor: "Hello")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Matija

    13. oktobar 2018 | 20:49

    Glumi ludilo... Tj, pokusava da se predatavi kao da je neki opasan momak.. Ko ga zna, smeje se...

  • Dia

    13. oktobar 2018 | 18:56

    Bikoviću? I Šta Sada, jel treba dan napišemo svi šta smo i Ko ga sve izgubili! Razočarao si me ( dužno poštovanje tvojoj glumi) Kao da nisi zadovoljan Današnjicom, Loše je tebi, Sa toliko mogućnosti da Menjaš sebe i svoje mesto prebivalšta.Ali recimo,Ja eto nemam više Gde! A nisam Glumica ni Estrada,I? Šta ti misliš o tome, Ako sam ja Gledala mnogo gore Smrti Najmilijih tih godina.. Hvala

  • psihijatar

    13. oktobar 2018 | 23:01

    E, moj Bikoviću.... sad si me razučarao...ja sam izgubio u ratovima, klasiće i prijatelje, 1991, 1992, 1999.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA