Drukare, uvrede i psovke: Polovina zadrugara žestoko kažnjena, svi poludeli, izbila nezapamćena svađa (VIDEO)

Rigorozne kazne Velikog šefa su dovele do opšteg rasula u "Zadruzi"

  • 2

Nakon što je Veliki šef kaznio oduzimanjem nedeljnih honorara čak 10 učesnika zbog spavanja preko dana, počela je žestoka svađa u "Zadruzi" u kojoj se nije znalo ko koga vređa i psuje.

Filip priznao Luni da je masturbirao na Anabelu, a njen odgovor će se prepričavati nedeljama!

Tanja je pročitala pismo u kojem se navodi da su kažnjeni Mina, Sloba, Luna, Đekson, Sanja, Viktorija, Divna, Jelena , Teodora i Anđelo, i krenulo je kukanje.

Luna je rekla da joj je svega dosta i da se sve svaljuje na Slobu i nju, i tvrdila je da njih dvoje nisu spavali, nego samo pričali.

Potom je Teodora dovela atmosferu do usijanja kada je ustala i pitala zašto nisu kažnjene Zorana i Andrijana koje stalno spavaju. Usledili su povici: "Drukaro" i počeo je opšti džumbus.

POgledajte svađu zadrugara zbog kazni:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bleja

    31. oktobar 2017 | 21:45

    Je li do mene ili su učesnice Zadruge kako vreme odmiče počele sve manje da liče na sebe? Izgledaju potpuno izobličeno ovako kad se ne šminkaju😨

  • BIA

    31. oktobar 2017 | 22:37

    Teodora je jedna fina, vaspitana, skromna, prelepa, sarmantna, pravedna devojka koju bih odmah ozenio, iako je ne poznajem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA