≫ 

Zadrugovizija: Sloba ubedljivo pobedio odlukom gledalaca i žirija! Luna vrištala od sreće zbog nagrade, a Kijin komentar je totalni HIT! (VIDEO)

Prva Zadrugovizija Slobodanu Radanoviću je donela visoki plasman, ali i veliku nagradu, Miljana i Matora pobednice su novinarskog žirija, dok su Kija i Tanja pobedile glasovima na Fejsbuku

  • 98

Slobodan Radanović ubedljivo je zauzeo prvo mesto na Zadrugoviziji, i to duplom pobedom - gledalaca i stručnog žirija!

Detaljne nastupe svih zadrugara u Zadrugoviziji pogledajte OVDE.

Kristina Kija Kockar i Tanja Jovićević su pesmom "Waterloo" grupe Abba osvojile najviše glasova na Fejsbuku, dok je novinarski žiri za pobednice izabrao Miljanu Kulić i Jovanu Tomić Matoru. Za nagradu su dobile slatke poklone.

Printskrin: TV Pink

Ipak, ono najbitnije i ono što se cele večeri čekalo jeste odluka publike, odnosno gledalaca, koji su Slobi i Milanu Miloševiću putem SMS poruka doneli pobedu sa 40,8 odsto glasova. 

Printskrin: TV Pink

Kao pravi pobednici na poklon su od Velikog šefa dobili šubaru, zatim bundu koja je završila u Luninim rukama, vikend boravak u jednom hotelu, ali i ono najvažnije - 10.000 dinara!

Printskrin: TV Pink

- Drago mi je da sam pkazao ono zbog čega sam u Zadruzi. Hvala svima, hvala publici, i hvala vam za ovo veče, nama ovo zaista mnogo treba u Zadruzi - rekao je Sloba i dodao da nagrada pripada njegovoj devojci Luni.

Printskrin: TV Pink

- Delimo na pola! - našalila se Kija koja je takođe bila srećna zbog Slobine pobede, i ovim komentarom je nasmejala sve.

Printskrin: TV Pink

Pogledajte kako je izgledalo proglašenje pobednika prve Zadrugovizije:

A evo i pobedničkog nastupa sa pesmom "Molitva" Marije Šerifović:

BONUS VIDEO: Pogledajte ko je sve do sada napustio zadrugu:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    21. februar 2018 | 06:11

    Posle Kija materijalista, a dametina šeta po kući i hvali se koliko bunda košta. Žena koja mu je kupila prvi mikrofon stoji pored, a on ljubavnici navlači bundu na leđa. Možeš ti, Slobo, da pevaš kao slavuj. Za mene si nula od čoveka.

  • Rule

    21. februar 2018 | 10:29

    Kija ima glasaca koliko Sloba i Luna zajedno. Sinoc se to vidjelo.

  • milana

    21. februar 2018 | 04:32

    Kijaaaaaaaaa do pobede! Kija se raduje jer je pobedio, Luna jer je dobila bundu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA