Sad možeš da se vratiš svojoj ženi, sram te bilo! Luna i Sloba se užasno posvađali, ona prenela stvari u Pab, pa grcala u suzama! (VIDEO)

- Sram te bilo! Uništio si me! Kako ti barem malo nije žao što si mi ovo uradio? - urlala je Luna na Slobu

  • 40
Luna i Sloba se svađaju, Printskrin: Youtube

Nakon što su prošle noći zadrugari odgledali video-snimke i situacije u kojima su se našli kako oni, tako i njihovi cimeri, došlo je do velike svađe između Lune Đogani i Slobodana Radanovića.

Luna je odmah po završetku emisije otišla u garderober, a za njom je došao Sloba, pa je nastala žestoka rasprava, a onda je Radanović počeo da viče i baca stvari.

Ja sam Luna, nisam Kristina: Đoganijeva osula paljbu po Slobi, a onda joj je on u pabu pomenuo i Kiju i razvod (FOTO)

- Sada možeš da se vratiš svojoj ženi! Sram te bilo! Uništio si me! Srce si mi slomio sa 22 godine i boli te k*rac! Kako ti barem malo nije žao što si mi ovo uradio? Kako te barem malo ne boli? Nemoj da si me pipnuo! Ti si se promenio od kada je ona tebi rekla da te voli! - govorila je Luna Slobi.

Luna i Sloba se svađaju u garderoberu, Printskrin: Youtube

- Ja bio sa tobom ili ne, ja sa njom neću biti! - pričao je Sloba.

- Ej, vi ste stvoreni jednu za drugo! Veruj mi da jeste! Sve vreme dok ti blejiš sa njom, ti p*šaš po meni! Slobodno idi, komuniciraj, bleji, jedi, pipkaj se! Ja ne postojim više! Ponašaj se kao da ja nisam u Zadruzi! Ona je tebe pipkala. Sve je super! Izabrao si! - nastavila je Đoganijeva.

Sloba je zatim počeo da baca odeću i da viče na Lunu. Pevač je Đoganijevoj ponovio i kako se druži sa ljudima koji joj govore pogrešne stvari i koji joj vređaju porodicu.

Luna plače u Pabu, Printskrin: Youtube

Nakon svega, Sloba je otišao u Pab, dok je Luna uzela svoje stvari, svoju sliku i slike sa roditeljma. Sve to prebacila je u Pab, gde je posle nekoliko minuta jecala u suzama. Luna je u jednom trenutku, dok je plakala, sebe nazvala "glupačom".

Kako je sve izgledalo, pogledajte na snimcima ispod teksta:

A Tijana Ajfon na sve to kaže: Cela Srbija voli Kiju, ali ne smeju da kažu od ove male nakazice. Video pogledajte ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    18. maj 2018 | 09:34

    Placi mala, placi...ost'o sam na Raci.

  • Hahaha

    18. maj 2018 | 09:48

    Zamisli,slomio ti srce sa 22god. Sta si ocekivala Luna draga,ti si postala necija ljubavnica sa 22god i sa tim ces se nositi citav zivot! Ne pravi od sebe zrtvu u ovoj prici! Sama si sebe stavila na mesto ljubavnice,sama si birala. Sta si posejala to sada i zanjes!

  • mini

    18. maj 2018 | 09:39

    Da li je ova devojka ikada obrisala nos maramicom ili je Anabelci naucila da se slinavi nos brise rukom, pa od pantalone ruku fino obrises? Bas je lepo videti devojku kako nos, 8 meseci, brise rukom, dlanom, rukavom, pantalonama....extrica!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA