≫ 

Gledaoci pitali Slobu kako komentariše Lunine uvrede na Kijin račun, nakon njegovog odgovora Kockareva i Đoganijeva se posvađale!

- Sinoć je bilo preterano sve, uvek sam osuđivao pogrdne stvari, pogotovo kada su u pitanju osobe koje su meni bliske - odgovorio je Sloba

  • 17
Luna i Kija, Printskrin: TV Pink

Gledaoci su imali priliku da postavljaju pitanja zadrugarima, a tema koja je trenutno najaktuelnija i koju svo komentarišu je žestok sukob Lune i Slobe.

Pogledajte kakve povrede Sloba ima po telu nakon što ga je Luna udarala, grebala i šutirala! (FOTO)

Da li si čuo kakve uvrede je tvoja švalerka rekla tvojoj ženi?

- Čuo sam. Sinoć je bilo preterano sve, uvek sam osuđivao pogrdne stvari, pogotovo kada su u pitanju osobe koje su meni bliske - odgovorio je Sloba.

- Nisi zamerio kada je ona meni rekla! - rekla je Luna i dodala:

- Ja sam rekla to jer sam čula šta Kristina priča o meni. Jedno je kad nekom kažeš da je lažov, a drugo je kad komentariše moju kosu, odeću,  grudi... Ja imam problem sa kosom. Slobodno reci da sam ku*va i d*olja, ali da komentarišeš fizički izgled to je ružno. Ja sam to juče saznala i jako me uvredilo - objasnila je Luna.

Luna, Printskrin: TV Pink

- Što se tiče sinoćnog incidenta videla sam kad ga je gađala ili tukla. Kada se završilo pokazao mi je šta se desilo, u tom trenutku je Luna ušla i rekla mi da treba da izađem. Drsko sam odgovorila i mogu pet puta gore da odgovorim - rekla je Kija.

- Jako je ružno da komentarišeš roditelje - dodala je Luna.

- Jako je ružno da tvoja majka komentariše mene samo da bi oprala tebe. Moraš da naučiš, ako ja stanem pored njega ja sam mu žena, ja razumem da si bila u pripitom stanju... Moraš da se strpiš još nekih nedelju dana da se mi razvedemo. Ja bih volela da sačekaš, biće sve legalno i moralno, nemojte da skačete na ljude kada vas osuđuju. To sinoć je bilo stvarno ružno. Ja i da jesam ku*vetina i d*olja ti si poslednja osoba koja može to da kaže! - odbrusila je Kija.

Kija, Printskrin: TV Pink

Nakon ovoga Luna je započela svađu sa Slobom, pa mu je zamerila zbog toga što je pričao o povredama koje mu je nanela, ali joj je on odmah odbrusio:

- Ti si budala što si sebi dozvolila da se tako ponašaš! - rekao je Sloba Luni.

- Gurnuo si me kao kera! - uzvratila mu je ona.

VIDEO Prva ispovest oca Slobe Radanovića:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saas

    14. jun 2018 | 02:27

    Samo me zanima dali Kija ima isto misljenje o svim ljubavnicama da su droljetine i da ima pravo to da kaze. Pozdrav za Nadicu zao mi je zene sta kcerka misli o njoj.

  • stasa

    14. jun 2018 | 10:27

    Ma Kija uzimamo prvo mesto. To ce ih boleti najvise.

  • Ona

    14. jun 2018 | 10:07

    Grad unisti maline.zabole me prst za njih..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA