≫ 

To što je meni Luna sestra, to ne znači da ja moram da podržim nju: Indi brutalnim statusom podržala Kiju (FOTO)

Pogledajte šta je tačno Indi napisala

  • 89
Kija Kockar, Indira Aradinović Indi Printskrin: TV Pink, Foto: A. Nalbantjan

Pevačica Indira Aradinović Indi oglasila se na svom Instagram profilu i otkrila ko joj je favorit za pobedu u Zadruzi. Indi je u srodstvu sa jednom od najaktuelnijih učesnica rijalitija Lunom Đogani.

Međutim, pevačica ipak nije podržala svoju sestru, već je prednost dala Kiji Kockar.

Printskrin: Instagram/indy_ara_indira

VIDEO: Slobi treba Luna, a ne Kija, jer nakaza ide sa nakazom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beba

    17. jun 2018 | 18:19

    Hahaha Lunjaricu ni familija ne gotivi.Bas je fina i bezgrijesna.Kija👑

  • Gordana Vrućini

    17. jun 2018 | 20:08

    Evo i ja glasam za Kiju...zato što je muž prevario pred nekoliko miliona ljudi... Pa je ostavi... Pa rekao pred svom nacijom da voli Lunu i da ljubomotsnnasve muškarce... Glasam za Kiju zato što je došla da vrati muža a završila sa Filipom... I jos morala teška srca na onakav način da sahrani oca.. I još mi je žao što se onako nabacuje svom muuužuu koji je neće

  • MANGUSTA

    18. jun 2018 | 00:34

    Ко све пише и шта све пишу то је невероватно, али ајде прво да сложимо чињенице у логички ред па да онда их тумачимо. Као прво у коментарима сам приметио да се брка породица и фамилија. Луна и Инди су фамилија, а Инди и Едита су породица. Луна је отела дечка Едити, и онда се питајте зашто она неће да подржи Луну, већ подржава своју рођену сестру ЕДИТУ. Кристина Коцкар је јавно преварена у ријалитију задруга, а затим је уследила лавина блаћења Кије од стране Лунине мајке Анабеле (Разије), да би се оправдала јавна отимачина мужа и да би се "опрали" и "БУКВА И БАЛВАН" да би морално била срозана на најниже гране да би се приликом развода могла отети материјална средства од Кристине (која је она зарадила), уместо да он (Слоба) сноси последице своје преваре сврха онога што ради АНАБЕЛА је да Кија буде жртва и у моралном и у материјалном смислу, и да свог мужа и његову љубавницу финансијски издржава. кија није светица то је ваљда јасно, то говори и то што је направила тешки гаф са причом о АНДРИЈИ, али ко је читао ВАЈНИНГЕРА зна да је то типично женска реакција на изазов који ју је задесио. Филип је вероватно ту био инстрисан од стране АНАБЕЛЕ да прикаже како је она у ЗАДРУЗИ урадила исто то што и њен муж, тј. јавно имала секс. Начин на који се прича "пакује" је шупља са авих страна. Слоба и Кија су само три месеца пре ЗАДРУГЕ имали црквено венчање, тј. ступили су у СВЕТУ ТАЈНУ брака, ово је тежак морални прекршај и за то би у неким другим временима Слоба био моментално ЕКСКОМУНИЦИРАН из ЦРКВЕ, уколико се не би покајао за свој грех, и за то би му следила ЕПИТИМИЈА са одређеним роком у којем би претрпео озбиљну казну. На крају само да додам и на тему да се од стране неких спочитава нетрпељивост према мањинама, у мом случају то није тако али не могу да имам поштовање према онима који скривају своје етничко, верско и свако друго порекло. DIXIT!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA