PREKINUT MEČ U KIJEVU: Redari sprečili nasilje na stadionu! (VIDEO)

Grupa pristalica Dnjepra je pokušala krajem prvog poluvremena da uđe na teren, ali ih je obezbeđenje u poslednjem trenutku zaustavilo

  • 2

Utakmica 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Dnjepra i Kopenhagena koja je odigrana u Kijevu bila je u jednom trenutku prekinuta, jer su navijači ukrajinske ekipe uleteli na atletsku stazu.

Grupa pristalica ekipe iz Dnjepropretrovska, sa šalovima obmotanim oko glava, je krajem prvog poluvremena pokušala da uđe na teren, ali su zahvaljujući brzoj intervenciji redara zaustavljeni na atletskoj stazi i vrlo brzo vraćeni nazad na tribinu. Zato je kasnilo drugo poluvreme, jer glavni sudija nije želeo da izvodi ekipe dok se situacija ne smiri.

Iz tabora danske ekipe su po završetku utakmice su stigle pritužbe da su njihovi navijači bili na meti huligana tokom prvih 45 minuta i da su gađani različitim predmetima, ali da nije bilo povređenih. Utakmica je završena rezultatom 0:0.

Inače, kao i sve navijačke grupe u Ukrajini, i pristalice Dnjepra se bore na strani novog ukrajinskog režima protiv proruskih snaga.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA