Zvezda odjavila šestoricu igrača preko službenog sajta!

Marku Simonoviću, Rašku Katiću, Demarkusu Nelsonu, Ivanu Radenoviću, Tadiji Dragićeviću i Oleksandru Lipoviju su istekli ugovori i na taj način je okončana saradnja, a crveno beli su im se zahvalili na svemu što su dali protekle sezone

  • 29

Košarkaši Crvene zvezde Telekom sa pripremama za narednu sezonu počeće 10. avgusta. Naime, za 10. avgust zakazano je okupljenje kada će biti obavljena sva neophodna medicinska testiranja i lekarski pregledi.

Sa treninzima će se krenuti dan kasnije, a 15. avgusta planiran je odlazak na Zlatibor gde će biti sproveden bazični deo priprema.

U odnosu na završetak prošle sezone u taboru crveno-belih u novoj takmičarskoj godini neće biti šestorice prvotimaca i ovi redovi su posvećeni upravo njima. Zvezda inače, renovira tim i posle Nikole Kalinića juče je na Kalemegdan stigao Nemanja Dangubić

Marku Simonoviću, Rašku Katiću, Demarkusu Nelsonu, Ivanu Radenoviću, Tadiji Dragićeviću i Oleksandru Lipoviju su po završetku sezone 2013/2014 istekli ugovori i na taj način je okončana saradnja.

KK Crvena zvezda želi ovim putem da im se zahvali na svemu, a pre svega na profesionalnom odnosu, velikom zalaganju i uspesima koje je Zvezda postigla minule sezone. Podsećamo, crveno-beli su po prvi put u svojoj istoriji odbranili trofej u nacionalnom Kupu.

Takođe, prvi put su osvojili lidersku poziciju na kraju ligaškog dela regionalnog takmičenja (ABA liga). Zvezda je upisala najviše pobeda u jednoj sezoni u istoriji, čak 50, i posle 16 godina ponovo uspela da se plasira u polufinale jednog evropskog takmičenja.

Za sve što su prikazali u crveno-belom dresu dugujemo veliko hvala Simi, Rašku, Diju, Iti, Tadiji i Lipi. Želimo vam mnogo sreće i uspeha u budućnosti.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr Jaka Blazic

    1. avgust 2014 | 15:30

    Jos 4 pojacanja smo dobili odlaskom ovih ali ne mogu da nesto pricam za Raska i Nelsona jel su prosle sezone sa Rakocevicem bili glavni igraci

  • Pinokio

    1. avgust 2014 | 22:35

    E kad sam ovo znao... Čova je to rekao. Mada mislili smo da će Nelson ostati. Još kec i petica i to je to.

  • Dončavila

    1. avgust 2014 | 21:11

    Samo Radonjić i Raško da zamene mesta i to je to ! Jokić stiže a Micića nam uze Pešić kao i prošle godine Dilejna ! Biće tu još dva amera plej i centar i to je to !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA