Nastavio se rat Danka Lazovića i uprave Partizana?! (FOTO)

Posle gola ponovo je napadač crno - belih imao šta da poruči ekipi iz zapadne lože

  • 12

Nije postigao gol u preokretu protiv Nefčija, ali je najbolji igrač Partizana Danko Lazović ponovo pronašao način da se obračuna sa pojedincima iz Uprave kluba sa kojima tihi sukob traje već nekoliko meseci.

Posle trećeg gola crno - belih, a drugog autogola fudbalera iz Azerbejdžana, napadač i dete crno - belih je baš kao i na meču sa Toršavnom posle svog gola otrčao ka zapadnoj tribini i uzdignutog prsta gestikulirao ka loži u kojoj su sedeli predsednik Dragan Đurić i ostala vrhuška kluba iz Humske.

 

Podsećamo, Lazović je zbog "lošeg vladanja" već ostao bez pozicije zamenika kapitena u klubu, a njegovo stalno angažovanje za dobijanje novca koji se duguje igračima, očigledno je u svega nekoliko meseci upalilo fitilj između njega i pojedinaca iz kluba.

Njegovo fudbalsko znanje niko ne može da spori i svi su svesni da je neophodan ovom timu Partizana, ali se postavlja pitanje koliko će dve strane moći da negiraju netrpeljivost i funkcionišu po ovom sistemu.

Spominjalo se da bi Lazović do kraja prelaznog roka mogao da napusti klub, postojala je opcija transfera u AEK i Steauu, ali se to nije desilo.

To ne znači da Partizan i zaštitnički prema mlađim igračima nastrojen Lazović neće uskoro krenuti različitim putevima.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA