TELEGRAF U ŠPANIJI: Budite uz nas 13. igrač Srbije!

Danas počinje 17. Svetski šampionat u košarci koji će biti održan u Španiji. Budite uz Telegraf i našeg specijalnog izveštača koji će vam doneti mnogo zanimljivih priča sa terena i van njega

  • 1

Došao je i taj dan. Počinje Mundobasket u Španiji, a ekipa Telegrafa, ustvari, "one man show" u liku našeg izveštača Dragutina Stojmenovića pokušaće da vam dočara svu atraktivnost i lepotu ovog Svetskog Kupa, ali i Španije.

Spreman je da pruži „taj neki“ maksimum i da ispoštuje dogovor iz svlačionice i verujemo da će biti 13. igrač naše reprezentacije....koja će, nadamo se svi, bar do borbe za medalje.

Pratili ste našeg izveštača prošle godine sa ekskluzivnim materijalima iz Slovenije sa Evrobasketa, a ove godine očekujte nešto još bolje i neočekivanije.

Veliki broj zanimljivih snimaka, fotografija naših košarkaša i stranh zvezda, mnogo video intervjua, zatim nešto što nikada niste videli, ali što kaže naš uvaženi kolega Aca Stojanović, o tome nešto kasnije :).

Prva odrednica je Granada, mesto koje je u najlošijoj uspomeni srpske košarke, jer smo 2007. Godine na Evrobasketu doživeli debakl i zauzeli plasman od 13. do 16. Mesta, a posle morali u kvalifikacije.

Ali, nadamo se da će ovoga puta biti srećnija za naše „orlove“ i da će doći bar do četvrtfinala, a dalje šta nam Bog da.

Budite uz Telegraf i upoznajte Španiju na jedan drugačiji način i uživajte u Mundobasketu iz ugla koji niste do sada imali prilike da vidite...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA