LALATOVIĆ: Rizikovao sam, a to nam se isplatilo!

Trener crveno-belih smatra da su igrači koji su ušli sa klupe prelomili utakmicu protiv Spartaka

  • 9

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su posle dosta muke ekipu Spartak iz Subotice u četvrtom kolu Jelen Superlige i tako dvonedeljnu pauzu u prvenstvu dočekuju sa maksimalnim učinkom.

Trener crveno-belih, Nenad Lalatović kaže da Zvezda prvi put u istoriji ima ovakav start šampionata i da mu se isplatilo kockanje sa izmenama.

- Zvezda prvi put u istoriji ima ovakav početak šampionata - četiri pobede bez primljenog gola. Igrači su najzaslužniji i na tome im čestitam, ovo je fascinantno. Pokazali smo posle odlaska Milijaša da koga nema, bez njega se može i mora. Napadali smo svih 90 minuta, u drugom poluvremenu su moji igrači pokazali veilku želju, kockao sam se sa izmenama i to mi se isplatilo. Igrali smo maksimalno ofanzivno, sa Rakićem, Despotovićem i Jovićem, Avramovski je dao gol sa klupe, imali smo prečku i stativu, i promašivali ono što je teže da se da nego da se promaši - rekao je Lalatović i osvrnuo se na kadrovske probleme:

- Lazović se povredio u petak na treningu, dan pre meča, što je promenilo mnogo toga. Nisam uigravao ovaj tim, a pobedili smo jako dobar tim, koji se drugo poluvreme branio i čuvao nulu, ali pred našim navijača i sa ovakvom igrom ko god se brani, može samo da izgubi - rekao je mladi stručnjak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Za te crveno bele boje koje volim ja....

    31. avgust 2014 | 00:15

    Neso zgazi ih sve!!!

  • Vučko

    30. avgust 2014 | 23:16

    Nenad je zvezdino dete!napraviće šou sa klincima...bravo majstore uz tebe smo zajedno do 27 titule!!!

  • Dm

    30. avgust 2014 | 22:24

    Odbrana je odlicna, pobede nizemo, ali u napada smo u 70% situacija konfuzni, i realizacija mora da se popravi znacajno... Lalatovicu svaka cast, igraci moraju mnogo bolje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA