Hrvati kao i Srbi besni na visoke cene karata, samo 6.000 ljudi na stadionu (FOTO)

Maksimir izgleda sablasno prazan na početku kvalifikacija za EP 2016. godine, a hrvatski mediji navode da su cene karata bile preskupe

  • 1

Poseta na stadionu u Humskoj, kada je fudbalska reprezentacija Srbije igrala protiv Francuske, bila je jasan pokazatelj da Srbi sve manje i manje dolaze na mečeve nacionalnog tima, a nedugo zatim otkrili smo i razloge.

Kao jedan od glavnih navodi se visoka cena karata koja navijače, pored lošeg fudala, odbija sa stadiona. Međutim, nismo mi jedini koji se suočavaju s ovim problemom pošto su i Hrvati besni na HNS.

Naime, na kvalifikacionom meču koji Kockasti igraju protiv Malte nalazi se samo 6.000 ljudi, a hrvatski mediji sa rečenicom ''Tužno to izgleda u metropoli'' ilustruju meč na Maksimiru i navode da je visoka cena karata za ovog protivnika najveći razlog za to.

Karte za ovaj meč iznosile su od 8-32 evra, a treba napomenuti da je prethodni meč Hrvatske i Malte pratilo 12.000 ljudi, što znači da se poseta prepolovila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pn

    9. septembar 2014 | 22:17

    zeznuše me Hrvati i Bosanci na tiketu.Je..em ti ja reprezentacije koje Kipar i Maltu ne mogu da napune.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA