Lalatovića u Kruševcu iz takta izbacio miris piva iz pljuvačke navijača!

Trener Crvene zvezde smatra da je novčana kazna od strane disciplinske preterana, ali i da će posle kiksa u Kruševcu na Marakanu doći 15-20 hiljada navijača

  • 3

S gorčinom neočekivanog kiksa u Kruševcu, fudbaleri Crvene zvezde u okviru šestog kola JSL dočekuju Novi Pazar i to u potencijalno nezgodnom trenutku s obzirom na to da su gosti promenili trenera.

Ipak, Zvezdin cilj je jasan - ispravljanje grešaka iz prethodnog kola i nastavak pobedničkog niza.

- Nama je svaka utakmica najteža. Dolazi nam ekipa koja je promenila trenera i to je najteže jer se onda ekipa digne. Daćemo sve od sebe da ispravimo kiks iz Kruševca. Očekujem 15-20 hiljada navijača i novu pobedu Zvezde - jasan je Nenad Lalatović, sveže upozoren trener Crvene zvezde.

Trener crveno-belh se jos jednom osvrnio i na incident u Krusevcu kao i kaznu koju je dobio:

- U našem fudbalu je sve moguće i pribojavao sam se da neću voditi tim. Nije bilo primereno ali nisam mogao da se iskontrolišem. Međutim, bio sam isprovociran. Kada sam video da nam nije sviran penal rekao sam "Da li je ovo moguće" i u tom momentu taj čovek, koji je se popeo na našu klupu, pljunuo me je.

- Kada sam osetio miris piva iz njegove pljuvačke na licu, nisam mogao da se iskontrolišem.

Pogotovo kada mi je vređao decu koja su mnogo puta trčkarala upravo tim terenom. To nisam očekivao - rekao je Lalatović i dodao:

- Novčana kazna je previsoka, ali mi je najbitnije da budem s igračima. Dvesta hiljada nije malo, ali barem mogu da budem na klupi - istakao je trener Crvene zvezde, koja na tabeli zaostaje dva boda za neporaženim Partizanom.

Zvezda i Novi Pazar meč u subotu počinju od 18 časova.

(M.M/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DV

    19. septembar 2014 | 20:07

    Ajde...

  • Cigani-ludaci

    19. septembar 2014 | 16:18

    Gazi Lalatovicu delije su uz tebe!sutra na marakanu 20000 iz ljubavi prema zvezdi a ne ko ovi na lavoru,to im rekord samo jer im dosli englezi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA