VUČIĆ: Propustio sam maturu zbog Zvezde! I Grobari znaju da sam bio častan navijač!

U intervju koji je dao "Večernjim novostima", premijer Srbije otkrio je neke od anegdota iz svojih navijačkih dana

  • 5

Premijer Srbije, Aleksandar Vučić izjavio je da je zbog Crvene zvezde propustio matursko veče. Vučić je umesto na maturi, bio u Nikšiću na proslavil titule crveno-belih. On je u intervju koji je dao "Večernjim novostima", takođe otkrio još neke od anegdota iz svojih navijačkih dana.

- Nikada nisam zažalio. Sećam se, gostovali smo tada u Nikšiću, Lukić je dao gol za titulu. Sreo sam nedavno Acu Marinadu, jednog od vođa Zvezdinih navijača. Jedva sam ga prepoznao. Pričali smo o tome kako je bilo pre 25 godina kada smo bili mladi i kada smo išli na utakmice. Nemam čega da se stidim. I kada bih dobijao batine oko stadiona ili na tribinama nikada nisam prijavljivao policiji. Ponašao sam se kao balavi mangupčić koji je ipak držao do časti. To danas mogu da kažu i "delije" i "grobari" koji me poznaju iz tog perioda - rekao je Vučić.

Vučić je prokomentarisao i čuvenu utakmicu između Dinamo Zagreba i Crvene zvezde, koja je bila inicijalna kapisla za pokretanje rata.

- To se osećalo u vazduhu. Veoma smo visoku cenu platili zbog svoje neodgovornosti - rekao je Vučić.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ???

    16. oktobar 2014 | 08:48

    Ja to postujem. Postujem pravog navijaca koji je oslonac svakog kluba. A da li treba nekoga unistiti a drugog podignuti jer je neko navijac, jer neko voli jedan klub a mrzi drugi?? Da li je to normalno. Najveci ratnici su postovali svoje protivnike i na taj nacin govorili o sebi da su veliki. A ovako, govore o sebi koliko su mali bez obzira na istoriju ili rezultate.

  • Radex

    16. oktobar 2014 | 23:03

    Znaci Bogdanov - premijer (za 25 godina )

  • Dubinsky

    17. oktobar 2014 | 00:06

    Isto tako si casno ucinio sve da se unisti KK Partizan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA