SRPSKI FALKAO VS ŠKUNTELAR? Ko je veći mister promašaj? (VIDEO)

Mladi Jović i iskusni Škuletić ponovo su bili u centru pažnje zbog neiskorišćenih prilika na mečevima protiv Rada i OFK Beograda

  • 9

Obrukali su se u večitom derbiju, ali su i u poslednjim mečevima za svoje klubove Luka Jović i Petar Škuletić nastavili da promašuju izgledne prilike.

Crvena zvezda je neočekivano poražena u Kupu od Rada rezultatom 1:0, a pitanje je kako bi se rezultat meča odvijao da je mladi Jović pogodio iz izgledne situacije krajem prvog poluvremena. Izašao je sam ispred Radunovića, ali je golman Građevinara odlično reagovao.

Crveno-beli i dalje čekaju da Jović proradi jer ove sezone nije postigao nijedan pogodak.

S druge strane, Škuletić jeste na deobi prvog mesta liste strelaca, ali je očigledno da je zapao u krizu. Tri odlične šanse na derbiju bačene su u vodu, bio je neprimetan u Jagodini, a protiv OFK Beograda se propisno ispromašivao.

Stoprocentna šansa u prvom delu i jedna u drugom, kada je mogao da donese tri boda crveno-belima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba mara

    30. oktobar 2014 | 15:18

    Skuleti se omaklo , ovaj mali je cist promasaj i pusta zelja Zvezde da ko fol ima opet neku * zvezdinu zvezdu * koja po pravilu zavrsi u turskoj trecoj ligi...pljuc pljuc izdajnici

  • Proka

    30. oktobar 2014 | 15:46

    U obe situacije su i jedan i drugi dobro šutirali, ali su oba golmana odlično odbranila. Ali onaj Jovićev zicer protiv Partizana je stvarno blam. Još nije dao gol u prvenstvu...bojim se da će ostati samo talenat, a takve svi brzo zaboravljaju.

  • Mili

    30. oktobar 2014 | 14:59

    Pre će biti Falšao i Šuntelar!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA