ĆURČIĆ: Ovo je istina o Filipu Đorđeviću!

Sadašnji vršilac dužnosti, a prema svim očekivanjima od utorka i zvanično selektor "Orlova" progovorio je o svemu što se dešavalo tokom utakmice protiv Grčke

  • 15

Srbija bi trebalo u utorak da dobije novog selektora koji će je povesti u nastavak grčevite borbe za plasman na Evropsko prvenstvo 2016. godine. Gotovo celokupna sportska javnost u ovom trenutku ne sumnja da će biti izabran na tu funkciju neko drugi do trener mlade reprezentacije i sadašnji v.d. šefa stručnog štaba A tima, Radovan Ćurčić.

Mladi stručnjak koji je vodio naš tim na poslednjoj prijateljskoj utakmici protiv Grčke gde smo ostvarili pobedu, u razgovoru za "Novosti" otkrio je pre svega konačnu istinu oko celokupnog "slučaja Filip Đorđević" o kome se toliko pričalo i isalo poslednjih dana.

- Jedina i prava istina je da se Đorđević u 60. minutu utakmice protiv Grčke vratio sa zagrevanja i požalio na povredu. Nije odbio da uđe u igru u zadnja dva minuta meča. Verujem da neko nezadovoljstvo postoji, ali ga on pred nama u Grčkoj nije pokazao - ispričao je Ćurčić koji se osvrnuo na "nemoguću misiju" koja stoji pred srpskom reprezentacijom.

- Imamo težak raspored, a takav je i put Srbije do kraja kvalifikacija. Desile su nam se neke stvari na koje smo mogli da utičemo, ali na neke i nismo. Tu smo gde smo i želimo svi da popravimo naš bodovni saldo. Verujem u sebe i srpsku fudbalsku reprezentaciju. Znam za problema sa kojima se ekipa u prva tri kola susretala - rekao je Ćurčić koji nije želeo ništa da prejudicira oko njegovog postavljanja na mesto selektora.

- Hoću da pomognem, ali nagalašavam da ne bih ništa pričao pre sastanka Izvršnog odbora FSS u utorak u Staroj Pazovi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Zoki

    23. novembar 2014 | 09:17

    Podrska do prve utakmice. Ako pozove Lazovica nista od toga.To ce dokazati da selektor ne sastavlja tim vec mocnici iz fotelja i menadzeri.

  • Miki austrija

    23. novembar 2014 | 01:00

    Treba podrzati ovog covijeka, jer boljeg trenutno nemamo. Jos nista nije izgubljeno, imamo talentovane mlade igrace, samo im fali taj motivator kao trener, i mislim da je gospodin curcic pravi izbor. Hrabro do kraja, pa sta bude, cijeli srpski narod, htijeo to ili ne, stojibiza vas! Napred ORLOVI!!!!

  • Boki

    23. novembar 2014 | 01:14

    Koga briga sta je on rekao...gde su rezultati vise i kad ćete početi sa nekim uspesima....sramota teška u koju ste situaciju upali !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA