Neka se traži karta više: Evo šta piše na ulaznicama za utakmicu Zvezde sa Laboralom! (FOTO)

Košarkaški klub Crvena zvezda u prodaju pustio ulaznice za meč sa Laboral Kućom i pored zabrane prisustva navijača u hali

  • 9

Revoltirani odlukom disciplinskog sudije Evrolige rukovodioci kluba sa Malog Kalemegdana odlučili su da na kartama za utakmicu sa Špancima javno prozovu disciplinskog sudiju Partrika koji je izrekao ovakvu meru.

Crveno-beli su kažnjeni zbog incidenata pre početka utakmice sa Galatasarajem u kojima je nožem usmrćen Marko Ivković Jagoda.

Kapije Pionira će ostati zatvorene za navijače, ali je KK Crvena zvezda osmislila način da sedišta u dvorani Pionir ipak ne budu prazna. Kako bi  ispunili ovaj cilj potrebno je da navijači pošalju svoju fotografiju na adresu budisanama@kkcrvenazvezda.rs do srede 17. decembra.

Sve pristalice crveno-belih  koje u navedenom roku ne pošalju fotografije moći će da učestvuju i tako što će svoje odštampane fotografije u boji na A4 formatu doneti u službene prostorije kluba na Malom Kalemegdanu do petka do 14 sati.

Planirano je da fotografije budu postavljene na stolice dvorane Pionir i tako stvore sliku pune dvorane.

Takođe, ove karte će predstavljati još jedno svojevrsno podsećanje na tragično preminulog navijača Zvezde - Marka Ivkovića. Na ulaznicama će se nalaziti Markova slika i jasna poruka koju Zvezdini navijači upućuju svih ovih dana - Jagoda živiš, zauvek sa nama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samiramida

    16. decembar 2014 | 00:48

    Bravo za ideju. Tako se klub voli. Ne trebaju nam vulgarnosti i nasilje. Mirno i dostojanstveno pokazimo ko smo

  • Grobar Augsburg

    16. decembar 2014 | 13:06

    Jesam Grobar,ali komsijama svaka cast na ovom gestu!

  • SAMOSTALNI CAR

    16. decembar 2014 | 07:50

    Svaka cast. Najezio sam se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA