NOVAK: Igram za malog anđela!

Srpski teniser se vratio na mesto uspeha i ostvario prvu pobedu na ovogodišnjem Australijan openu

  • 5

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković rekao je posle plasmana u drugo kolo Australijan opena da ga je Slovenac Aljaž Bedene iznenadio na početku meča.

- Počeo sam nešto slabije i sporije, protivnik je imao nekoliko brejk lopti i meč je mogao da ode u totalno drugi pravac nakon prvog seta. Nikada nisam igrao protiv njega i moram da priznam da me je iznenadio. Imao sam poteškoća da mu pročitam servis. Nije imao ništa da izgubi, ali uspeo sam da savladam poteškoće sa početka meča i odigram mnogo komfornije u nastavku - rekao je Ðoković za sajt turnira.

Ðoković je pohod na petu titulu u Melburnu počeo pobedom protiv Bedenea sa 6:3, 6:2, 6:4.

- Drago mi je što sam vratio, Australijan open mi je veoma drag, gren slem na kojem sam imao najviše uspeha. Neke od najboljih partija pružio sam upravo na ovim terenima - rekao je Ðoković.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

On je dodao da je rođenje deteta najbolja stvar koja je mogla da se dogodi njemu i supruzi Jeleni.

- Mi smo blagosloveni i zahvalni što imamo dete. On je mali anđeo. Nisu ovde sa mnom, ali u stalnom smo kontaktu i jedva čekam da ponovo budemo zajedno. Poptuno sam ispunjen u svim apsektima života i pokušavam tu energiju, motivaciju i ljubav koju imam prema mojoj poridici i sinu da prenesem na teren - poručio je Ðoković.

Njegov naredni protivnik biće Andrej Kuznjecov, koji je pobedio Španca Alberta Ramosa.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA