Babović voli Lalatovića kao brata, ali pre bi se obesio, nego da mu oda sastav Partizana u derbiju!

Povratnik u redove crno-belih je priznao da je u sjajnim odnosima sa svojim zetom koji sedi na klupi Zvezde, ali da to neće imati nikakvog uticaja na njegove igre u večitom derbiju

  • 6

Večiti derbi na proleće biće veoma zanimljiv iz nekoliko razloga, a jedan od njih jeste što će se na protivničkim stranama naći zet i šurak. Sa jedne strane biće Stefan Babović u dresu Partizana, a na klupi Crvene zvezde sedeće njegov zet Nenad Lalatović.

Biće to nesvakidašnja situacija u istoriji duela najvećih rivala, ali i u porodici Babović. Povratnik u Partizan ne krije da voli svog zeta i da svaki zajedničk trenutak provode razgovoarajući o fudbalu, ali ta situacija će se promeniti nedelju dana pred duel koji bi mogao da odluči i šampiona Srbije.

- Pričam sa Lalom stalno o fudbalu i volim ga kao rođenog brata. Mnogo mi je važan u životu, ali kada je u pitanju teren, tu je protivnik, kao i svako drugi. Neće to biti prvi put da igramo jedan protiv drugog. Ne bih mu otkrio tim nikad pre derbija. Pre bih se obesio! Nećemo se n javljati pred tu utakmicu jedan drugom - rekao je Babović, odlučno.

Očigledno će u domu Lalatovića i Babovića vladati pravo zatišje pred buru koja se očekuje na terenu stadiona "Rajko Mitić".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    25. januar 2015 | 11:48

    ..XXAAXXAA..PRIZETKO..XXAAXXAA..Zna se kako ZETovi prolaze u pravim,izvornim Srpskim porodicama koje drze do sebe..XXAAXXAA..Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • grobar do koske

    25. januar 2015 | 11:50

    ..XXAAXXAA..TI SI LALE,NASE TAJNO ORUZJE,TAJNO...XXAAXXAA..TRECA LIGA,TRECA LIGA..XXAAXXAA..

  • Grobarcina

    25. januar 2015 | 13:12

    TAKVA IGRACINA SA ZETOVIM MALIM ZNANJEM

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA