ĐOKOVIĆ: Hvala Endiju na borbi i čestitam mu venčanje!

Znam da se Endi ženi ove godine i želim mu puno dece, izvinjavam se što to pominjem sada, ali sad sam roditelj pa imam drugačiju ulogu, nasmejao je Nole sve na terenu.

  • 0

Novak Đoković dobio je ček na 3.100.000 australijskih dolara posle osvajanje svoje pete Gren slem titule u Australiji, a osme u karijeri.

Đoković je pobedio Endi Marija sa 3:1, a posle meča je istakao da je Mari bio odličan rival, ali je onda skrenuo sa teme:

- Želim da uzvratim Endiju za čestitke, bio si odličan takmičar, borio si se, ali nisi imao sreće. Želim tvom timu puno uspeha i želim ti uspešno venčanje ove godine i mnogo dece - rekao je Novak i nasmejao sve, a zatim objasnio:

-  Izvinjavam se što sam promenio temu, sad sam u drugačijoj ulozi, pa zato pominjem venčanje i roditeljstvo - rekao je naš as i dodao:

- Hvala svim sponzorima, koji su omogućili da ovaj turnir podiže standarde na Gren slemovima, ulažu se veliki. Hvala mom timu koji je uvek uz mene i tolerišu razne stvari na terenu volim ih mnogo. Da nije njih i moje porodice do ovoga ne bi došlo.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Na kraju hvala navijačima koji me prate i velika je privilegija da igram pred toliko navijača. Drago mi je dasam u grupi igrača koji su ušli u legendu kao što je Emerson koji je osvojio šest titula - poručio je Đoković.

Britanac Endi Mari nije bio baš toliko potišten zbog poraza:

-Čestitam Novaku na pobedi, na petoj tituli u Australiji, to je neverovatan rekord. Želeo bih da se zahvalim organizatorima, koji su dali sve od sebe da ovo bude najbolji Gren slem za igrače.

Hvala svima koji su dolazili prethodne dve nedelje i hvala na podršci...ovde imam veliku podršku navijača. Naravno hvala i mom timu koji me je vrati posle teške godine za mene.

Vratiću se i sledeće godine i nadam se da ću uspeti da dođem do titule - poručio je Mari.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA