Šokantan start proleća u Humskoj! Voždovac zamalo slavio nad Partizanom! (VIDEO)

Crno-beli, pred domaćom publikom, nisu na očekivan započeli drugi deo sezone. Voždovac je vrlo lako mogao da pobedi

  • 67

Bez trenera Marka Nikolića na klupi i sa Stefanom Babovićem kao kapitenom na terenu, fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno u prvom, ludom, meču prolećnog dela sezone sa nimalo indiferentnom ekipom Voždovca - 3:3.

Nije delovalo da će meč otići u tako neizvesnu završnicu, ali su crno-beli, i pored toga što su dva puta vodili, imali dosta sreće kada su "zmajevi" poveli 3:2, a onda Stanimirović postigao autogol.

Ispostavilo se da je jesenji šampion bio kažnjen za brojne promašaje tokom prvog i drugog poluvremena, u kojima su prednjačili Kojić i Ninković.

Bilo kako bilo, Partizan nije uspeo da na svom terenu sačuva tri boda, pa ako Crvena zvezda bude znala da iskoristi ovaj kiks, prednost crno-belih biće umanjena.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Navijače je najviše interesovalo kako će se crno-beli snaći bez udarnog tema Lazović-Škuletić, odnosno na koji način će pokušati da dođu do gola protivnika. Za prvi meč u polusezoni bilo je više ubacivanja i centaršuteva, najviše onih prepoznatljivih u režiji Nikole Drinčića.

Već prva šansa pretvorena je u gol - u 14. minutu je Babović našao Kojića, a ovaj je na oko sedam metara uposlio Ninkovića, a ovaj pogodio donji desni ugao.

Voždovčani su se dosta brzo našli u neugodnoj situaciji, pa su stresli pritisak sa sebe i počeli sa ozbiljnijom igrom. Iskoristili su dosta brzo Oditin pas ka Karaklajiću za opasnost po Lukača, a bivši Zvezdin fudbaler je poslao pas ka brzonogom Škerjancu koji je glavom prilično lako izjednačio.

Zaigrao je Partizan bolje, imao je izgledne šanse da ponovo povede, ali su šutevi Ninkovića, Kojića i Živkovića završavali iznad prečke, ili je Supić bio na mestu da interveniše.

Novo vođstvo je usledilo ipak u drugom poluvremenu, tačnije u 50. minutu - posle Supićeve odbrane je Branko Ilić pravovremeno reagovao i glavom spustio loptu u mrežu.

Utakmica nije gubila na intenzitetu, pretili su jedni drugima, izvedeno je dosta kornera, ali se Partizan nedopustivo rano opustio.

Kažnjen je sa dva gola u pet minuta.

U 73. minutu je Voždovac pokrenuo kontru, a upravo je bivši napadač crno-belih Obiora Odita je doneo novo izjadnečenje, a kada je u igru ušao Džugurdić, uspeo je da donese vođstvo "zmajevima" šutem sa 20-ak metara.

Začulo se u Humskoj "Uprava napolje", a neizvesnost je stigla do vrhunca.

Sa njom se nisu izborili gostujući fudbaleri - Šaponjić je bio u duelu, Voždovčani su tražili faul, ali je mladi fudbaler krenuo ka Supićevom golu, šutirao, ali je Stanimirović u želji da izbaci loptu istu poslao u svoju mrežu.

Bilo kako bilo, ovaj rezultat ne ohrabruje navijače da su crno-beli spremni da sačuvaj bodovnu prednost na putu ka tituli.

PARTIZAN: Lukač, Bandalovski, Ćirković, Ilić Branko, Brašanac (od 77. S. Ilić), Volkov, Ninković, Kojić (od 77. Šaponjić), Babović, Drinčić, Živković (od 83. Marinković).

VOŽDOVAC: Supić, Zlatković, Kitanovski (od 82. Stanimirović), Pavlović Miloš, Nikolić, Stojković, Jokić, Škerjanc (od 75. Džugurdić), Lovrečič, Odita, Karaklajić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    21. februar 2015 | 16:45

    Sta ovi pevaju vucicu ne damo titulu? Zaboravili su ko je aktuelni sampion, smesni navijaci...

  • grobar do koske

    21. februar 2015 | 17:56

    Kakva kradja na stadion partizana,oteta cista pobeda vozdovcu

  • Manda

    21. februar 2015 | 16:48

    Napred vozdovac!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA