Ovo su razlozi zbog kojih je Uprava Partizana smenila Nikolića!

Klub iz Humske izdao je saopštenje za javnost povodom smene trenera

  • 9
Zgrada FK Partizan, stadion Foto: Marko Todorović

Uprava Partizana smenila je trenera Marka Nikolića i na njegovo mesto postavila Zorana Milinkovića, a tim povodom klub iz Humske izdao je saopštenje za javnost.

Saopšteje kluba iz Humske prenosimo u celosti:

- Upravni odbor Fudbalskog kluba „Partizan“ održao je dana 25. marta 2015. godine sednicu na kojoj je razmatrao rezultate i igre I tima u prolećnom delu takmičarske sezone 2014/2015. U raspravi je iskazano nezadovoljstvo postignutim igrama i ostvarenim rezultatima i zaključeno je da su ugroženi takmičarski ciljevi kluba, pre svega osvajanje prvog mesta u prvenstvu Srbije. Izražen je stav da je promena na mestu trenera I tima neophodna kako bi se ostvario napredak u igri i rezultatima bez koga nije moguće postizanje željenih rezultata i plasmana.

Upravni odbor je odao priznanje Marku Nikoliću na radu i rezultatima i svemu što je učinio za klub u prethodnih 15 meseci uz konstataciju da se radi o jednom od najperspektivnijih srpskih trenera i da je njegov odlazak sa mesta trenera I tima nužnost koju nameću takmičarske ambicije kluba.

Upravni odbor je za novog trenera i tima izabrao Zorana Milinkovića, bivšeg igrača kluba i renomiranog stručnjaka, i iskazao mu jednodušnu podršku i poverenje. Uvereni smo da će Zoran Milinković uz pomoć i saradnju igrača, članova stručnog štaba, uprave i navijače uspešno odgovoriti obavezama i ciljevima kluba.

U Beogradu, 25. marta 2015. Godine

Upravni odbor FK „Partizan“

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    25. mart 2015 | 14:52

    .!. XXAAXXAA .!. Marko je napravio razliku od 6 bodova prednosti, VI ste prodali Skuletica i Lazovica, zamazali javnosti oci sa novcanom pomoci KK Partizan za kojom nije bilo potrebe sa vase strane, s obzirom da ni FKCZ ne pomaze novcano KKCZFMP, NEGO DRZAVA i DRZAVNE FIRME, sto nije bio slucaj sa KK PARTIZAN, ZASTO NIJE, SVIMA JE POZNATO i TO JE GLAVNO PITANJE u "premijer" ligi Srbije !!! Zato dosta sa mazanjem ociju SRPSKOJ JAVNOSTI, NECE MOCI-NECE PROCI !!! UPRAVA NAPOLJE !!! ZIVEO PARTIZAN i MAJKA SRBIJA !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • wullcon

    25. mart 2015 | 16:23

    Gde je odgovornost uprave za menjanje ekipe na kraju priprema, bez ikakvih zamena? Jel i u fk uslov sponzora bio smena trenera? Posto im to nije proslo u kk

  • Cica

    25. mart 2015 | 15:21

    Nisam protiv Milinkovica al nisam ni za smjenu Nikolica...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA