Radonjić: Pobeda protiv PAO - kruna igranja u Evroligi!

Panatinaikos je do sada napravio odličan posao, ali su porazom od Albe došli u situaciju da u Beogradu moraju da pobede. Crvena zvezda će takođe biti veoma motivisana i odigraće još jedna bitan meč, kaže Radonjić.

  • 1

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da se nada da će njegov tim odigrati još jednu spektakularnu utakmicu u Evroligi i veruje da će pobediti Panatinikos na oproštaju od elitnog klupskog takmičenja.

- Dolazi nam Panatinaikos protiv kojeg završavamo ovogodišnje izdanje Evrolige. Grci su višestruki prvaci Evrope, spoj su isksunih, mladih i talentovanih košarkaša, napredovali su pod vođstvom trenera Ivanovića, a predvodi ih Dijamantidis. Želimo da odigramo na najbolji mogući način i savladamo Panatinaikos, što bi bila kruna igranja u Evroligi - rekao je Radonjić na konferenciji za medije u hali Pionir.

Duel u beogradskom hramu košarke ima daleko veći značaj za goste koje bi poraz doveo na prag eliminacije iz daljeg takmičenja, što će se dogoditi ukoliko i Alba pobedi Makabi.

- Panatinaikos je do sada napravio odličan posao, ali su porazom od Albe došli u situaciju da u Beogradu moraju da pobede. Crvena zvezda će takođe biti veoma motivisana i odigraće još jedna bitan meč- rekao je Radonjić i dodao da u ovom trenutku ne razmišlja o početku polufinalne serije plej-ofa ABA lige protiv Partizana.

Foto: S. Pikula Foto: S. Pikula

Crngorski stručnjak rekao je da je počastvovan što je drugu godinu zaredom proglašen za najboljeg trenera u regionalnom takmičenju.

- Nagrada je posledica kvalitetnih igara tokom cele sezone pošto smo osvojili prvo mesto sa samo dva poraza, ogromnog rada i posvećenosti celog stručnog štaba i trenera, ali i obaveza da ostvarimo naše ciljeve do kraja sezone.

Radonjić je istakao da su svi igrači spremni nakon što su se od povreda oporavili Branko Lazić i Markus Vilijams.

Utakmica 14. kola E grupe Top 16 faze Evrolige između Crvene zvezde i Panatinaikosa igra se u četvrtak od 20.45 sati u dvorani Pionir.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROBARCINA

    8. april 2015 | 18:54

    ZNACI OPROSTAJNA TOP 16 KRAJ TOLIKO O DOBROM TRENERU RADONJI PROSETAO SE KROZ TOP16 I KRAJ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA