ON ISPUNJAVA SVOJA OBEĆANJA: Ronaldo još jednom pokazao zašto je veliki! (VIDEO)

Portugalski as je učinio jednog momka u kolicima najsrećnijim čovekom na svetu posle utakmice protiv Selte

  • 1

Ponovo je Kristijano Ronaldo pokazao svoju humanu stranu i naterao sve one koji imaju loše mišljenje o njemu da još jednom razmisle o svom stavu. Pre nekoliko dana je oduševio sve svojim potezom na pre početka utakmice sa Atletikom iz Madrida, a sada je posle meča sa Seltom učinio srećnijim jednog paraplegičara.

SREĆNI KLINAC: Ronaldo ga pogodio loptom, a onda mu se izvinio na neočekivan način! (VIDEO)

Momak po imenu Fran veliki je navijač Reala i došao je bio u hotel gde su smešteni bili fudbaleri "kraljevskog kluba" sa kojima se fotografisao pre utakmice, a Kristijano Ronaldo mu je obećao da će mu dati svoj dres posle duela sa timom iz Viga.

Tako je Fran čekao na izlazu po završetku utakmice svog idola, a Portugalac dok je išao ka autobusu setio se svog obećanja, zastao i izvadio dres iz ranca i predao ga momku u kolicima, a onda se vratio i pitao ga da li hoće da mu se potpiše na njega.

Istu stvar je nešto kasnije učinio i Čičarito dok je išao ka autobusu. Zaista srećniji trenutak za Frana nije postojao od ovoga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Juve Rossi

    27. april 2015 | 22:22

    auuuu ala se namuciooo SVAKA MU CAST nema nego je covjek i po E AKO OVO CINI DOBROG COVJEKA SVI CEMO U RAJ,SVI ODREDA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA