Najveći Grobar među rukometašima zove: Košarkašima Partizana treba pomoć više nego ikad! (VIDEO)

- Pozivam sve bivše igrače kojima je klub pružio da budu to što jesu, navijače a najviše igrače koji su inostranstvu da pomognu našem klubu - poručio je Ivan Dimitrijević

  • 4

Akcija pomoći košarkaškom klubu Partizan uzima sve više maha. Ove nedelje je javnost u Srbiji oduševio gest Aleksandra Mitrovića, fudbalera belgijskog Anderlehta i bivšeg igrača crno-belih, koji je pozvao sve koji mogu da pomognu košarkašima.

Javio si i Ivan Dimitrijević, bivši rukometaš Partizana, koji trenutno nastupa za austrijski ECE Buls.

- Klub trenutno proživljava teške trenutke. Naša pomoć je potrebna više nego ikad - započeo je izlaganje u svom video pozivu bivši bek crno-belih i nastavio:

- Pozivam sve bivše igrače Partizana kojima je klub pružio da budu to što jesu, navijače a najviše igrače koji su inostranstvu da pomognu našem klubu. Toliko lepih momenata su nam priredili, i mislim da je pravo vreme da im to vratimo na ovaj način, jer mi smo deca Partizana.

Dimitrijević je ovim potezom još jednom pokazao koliko je human. Nedavno je pomogao rukometnom klubu i platio deo duga kluba prema Savi Mešteru (5.000 evra) i na taj način omogućio voljenom klubu da registruje nove igrače.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA