JSL: Vezista se oprašta od Zvezde, Frajdej igra na Marakani da bi tu ostao! Ko su Partizanovi kadeti u Čačku?

Danas su na programu poslednji mečevi Jelen Super lige za sezonu 2014/15 koju je na prvom mestu završio Partizan

  • 0

Darko Lazović će odigrati svoj poslednji meč za Crvenu zvezdu, najbolji strelac JSL Patrik Eze Frajdej će pokušati na Marakani da se dokaže u najboljem svetlu kako bi naredne sezone igrao u crveno-belom dresu, kadetima Partizana Nišiću i Kukolju bi u Čačku mogao da se ostvari dečački san, a Borac, Spartak, Jagodina, Voždovac i Napredak ''beže'' od baraža.

Ukratko - to nas danas očekuje u poslednjem kolu Jelen Super lige čiji mečevi se igraju o 17.00 časova.

Crvena zvezda verovatno jedva čeka da se ova sezona završi, a meč protiv Lučanaca će dočekati u dosta okrnjenom sastavu. To je i trebner Nenad Lalatović potvrdio na konferenciji kada je rekao da na treningu radi samo sa 12 prvotimaca i da su on i njegovi pomoćnici morali da se ''skidaju''.

I njemu kao i Lazoviću je ovo poslednji meč u Zvezdi. Uprava ne želi da produži ugovor s njim, iako su navijači na njegovoj strani, dok vezista pakuje kofere i odlazi u italijansku Đenovu. Ulaz na najveći srpski stadion danas će biti besplatan, a nijednoj ekipi bodovi, sem prestiža, neće puno značiti.

Foto: Miroslav Todorović Foto: Miroslav Todorović

Neće ni Partizanu u čačku pa otuda ne čudi što je Zoran Milinković odlučio da na poslednje gostovanje vodi dvojicu kadeta - Jovana Nišića i Miloša Kukolja, dok Strahinja Bošnjka neće moći da igra zbog problema sa papirima. S druge strane, Borcu je neophodan trijumf, a možd ai bod, kako ne bi završio na mestu koje vodi u baraž.

- Nišić i Kukolj su od 2008. u Partizanu. Imaju predispozicije da postanu odlični igrači. Nišić, moderan vezista, pametan, brzo razmišlja i igra. Kukolj, vrlo eksplozivan, niskog težišta i rasta, velike brzine - rekao je trener kadeta Darko Tešović.

Opet priče o nameštanju: Kladionice obaraju kvotu na Borac protiv Partizana, stranci izbacili JSL iz ponude!

Upravo je ova utakmica okarakterisana kao ''već viđen kec'' pošto su kladionice u petak primale veliki broj uplata na pobedu Čačana. S njima će se boriti Jagodina, Napredak i Spartak koji je u najtežoj situaciji. Sve tri ekipe igraju kod kuće, a kvote na kečeve su više nego sramne. Jedino Voždovac gostuje spokojnom Nišu.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Superliga 30. kolo:

Borac – Partizan 17.00

Crvena zvezda – Mladost 17.00

Jagodina – OFK Beograd 17.00

Napredak – Rad 17.00

Novi Pazar – Donji Srem 17.00

Radnički N. – Voždovac 17.00

Spartak – Čukarički 17.00

Vojvodina – Radnički 1923 17.00

Tabela: Partizan 70: Crvena zvezda 61, Čukarički 57, Vojvodina 49, Čukarički 44, Mladost 40, Rad 40, OFK Beograd 39, Radnički Niš 36, Voždovac 33, Jagodina 32, Borac 32, Napredak 31, Spartak 31, Donji Srem 26, Radnički Kg 19.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA