LALATOVIĆ O ANKETI TELEGRAFA: Meni je najbitnije šta navijači kažu! Oni su naše najveće blago!

Tokom konferencije za medije kojom je najavljivao meč sa Lučanima trener Zvezde je prokomentarisao i anketu koju je naš portal sproveo

  • 5

Nenad Lalatović, posle meča sa Lučanima, završava svoju misiju na klupi Crvene zvezde, iako ima veliku podršku navijača da i sledeće sezone ostane na klupi najtrofejnijeg srpskog tima.

Tako se barem da naslutiti na osnovu velikog broja komentara koji su stigli nakon ankete Telegrafa. Čak 80 odsto ispitanika, računajući i društvene mreže, reklo je DA mladom stručnjaku kog su pojedinci poredili sa Aleksom Fergusonom i Dejanom Radonjićem.

Porede ga sa Fergusonom i Radonjićem: Navijači Zvezde žele da Lalatović ostane trener crveno-belih!

- Drago mi je zbog ankete. Verovatno su videli da sam nešto dobro uradio. Ja sam ovde bio jer volim Zvezdu, a ne da mi Marakana bude usputna stanica. Počastvovan sam što su navijači stali uz mene i hvala im na tome. Oni su naše najveće blago, jedina svetla tačka kluba. Svi mi prolazimo, ali naša Zvezda je jedna jedina - rekao je Lalatović.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Takođe, Lalatović je u subotu na oproštajnoj konferenciji istakao da je imao planove za narednu sezonu, ali da od toga neće biti ništa jer se zamerio rukovodstvu kluba.

ANKETA: Da li Nenad Lalatović treba da ostane trener Crvene zvezde?

- Zasmetalo im je sto sam rekao da nisam ja dovodio  pojedine igrače. Kada ste me vi novinari pitali da li su oni moje želje samo sam rekao istinu. To su mi najviše zamerali i rekli su mi da nigde u svetu trener ne dovodi igrace. A ja se pitam ko ih onda dovodi? – rekao je Lalatović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    24. maj 2015 | 18:23

    Lalo hvala tebi na svemu sto si uradio za zvezdu i nadam se da ce uprava poslusati navijace i zadrzati te u klubu jer ti si srce i dusa zvezde

  • RIS

    24. maj 2015 | 15:13

    Nasi navijaci "najvece blago"??? Idi molim te stavi hladnu oblogu malo

  • hool

    24. maj 2015 | 19:32

    Lalate ostani.mislim da su danas shvatili da sa nama nema zebancije.nisu ni prvi ni zadnji sto ce da lete sa marakane!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA