Partizan popodne napada Dilu Gori! Crno-beli žele gol koji im garantuje prolaz dalje!

Šampion Srbije gostuje u Gruziji u revanš meču 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona

  • 24

Fudbaleri Partizana igraju revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv gruzijske Dile Gori, na njenom terenu, u kome će pokušati da sačuvaj prednost od jednog gola stečenu u prvom susretu odigranom u Beogradu. Meč se igra od 14:30 po srpskom vremenu.

Crno-beli su pre nedelju dana u Beogradu trijumfovali minimalnim rezultatom, pogotkom Stefana Babovića i sada će pokušati da obezbede plasman u treću rundu, gde ih čeka pobednik duela Steaua - Trenčin.

Zoran Milinković imaće na raspolaganju sve snage računajući i letošnje pojačanje Fabrisija Dornelasa koji se oporavio od povrede zadnje lože i biće na klupi u ovom susretu. Strateg srpskog šampiona je svestan da protivnik sigurno neće igrati defanzivno, ali i da je rešenje za njegov tim postizanje pogotka.

- Dila će sigurno igrati drugačije nego u Beogradu, igraće ofanzivnije, ali i mi ćemo igrati napadački. Moramo da damo gol da bismo prošli dalje, u 3. kolo i uradimo sve što ide uz ime Partizana - rekao je dan uoči meča Milinković.

Susret srpskog i gruzijskog šampiona igraće se na stadionu u Goriju koji je kapaciteta oko 5.000 mesta, a pravdu će deliti poljski arbitar Danijel Stefanski.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA