SRPSKI TIM KOJI JE BANKOMAT ZA KLADIONIČARE: Ova ekipa igra samo 0:0! (VIDEO)

Sloboda iz Užice gotovo sve pripremne utakmice odigrala je bez golova, a nešto slično bilo je i u finišu Prve lige Srbije prethodne sezone

  • 1

Zanimljiv kuriozitet dogodio se na Gold kupu, kada je reprezentacija Paname na svih šest utakmica odigrala 1:1 u regularnom delu mečeva. Sličnu situaciju primetili smo i na utakmicama jednog srpskog tima - Slobode iz Užica.

>>> KRALJEVI ISTOG REZULTATA: Ova ekipa igra samo 1:1 (VIDEO)

Ekipa na stadionu pod Beglukom odigrala je četiri pripremne utakmice pred start Prve lige Srbije i sve četiri završene su najnepopularnijim rezultatom - 0:0.

Nema sumnje da će trener Slobode Predrag Ristanović morati da poradi na efikasnosti sa napadačima, dok može biti više nego zadovoljan učinkom svoje odbrambene linije.

Od devet pripremnih mečeva, čak sedam su odigrali rezultatom 0:0 i to protiv Bačke, Sloge, FAP-a, Bokelja, OFK Petrovca, Zlatibora i Mačve. Jedina dva meča na kojima nije bio ovaj rezultat jeste meč protiv Zete u kom je bilo 2:1 za ekipu iz Crne Gore i protiv Budućnosti iz Krušika (2:2).

Na internetu postoji video snimak sa prvog meča protiv Bačke.

Da ne bude da se mečevi Slobode završavaju ovim rezultatom samo na prijateljskim, dovoljno je prisetiti se finiša prethodne sezone.

Od osam utakmica u završnici šampionata PLS, Sloboda je čak pet puta odigrala 0:0.

U pitanju su sledeće utakmice:

Sloboda - Javor 0:0

Jedinstvo Putevi - Sloboda 0:0

Sloboda - Proleter 0:0

Sloga Petrovac na Mlavi - Sloboda 0:0

Sloboda - Bežanija 0:0

S obzirom na to da je prosečna kvota na to da će tačan rezultat biti 0:0 oko 8, nema sumnje su ozbiljni kladioničari, koji prate statistike timova, mogli ozbiljno da zarade ako su ulagali novac na to da će se mečevi Slobode završiti najnepopularnijim rezultatom.

Sloboda će u sredu odigrati pripremnu utakmicu sa Kolubarom iz Lazarevca od u 18.30 na Gradskom stadionu u Užicu, a na istom mestu će odigrati i prijateljski meč sa Slogom iz Požege u subotu od 19.30. Njih nema u ponudama kladionica u Srbiji, pa će ljubitelji igara na sreću morati da sačekaju da počne Prva liga Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    28. jul 2015 | 20:44

    Klasična autobus ekipa. Ne može se postići gol kad su svi na svojoj polovini.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA