DEMANTI IZ OFK BEOGRADA: Niko nije bio na saslušanju u policiji!

Ko to ruši OFK Beograd, zapitao se predsednik kluba Dimitrijević

  • 7

Fudbaler OFK Beograda Dejan Dražić brzo je demantovao da je on, zajedno sa saigračem Bogdanom Planićem i trenerom Vladimirom Petrovićem Pižonom, bio na informativnom razgovoru u policiji povodom istrage meča sa Crvenom zvezdom u prvom kolu Superlige (2:6).

- Nisam bio na saslušanju u MUP, ni ja, ni kapiten Planić, ni trener Petrović. To nije istina - rekao je za "Novosti" Dražić.

- Preko medija smo saznali da će državni organi da pokrenu istragu i da će biti saslušanja, i nemam nikakav problem da se odazovem na bilo koji poziv i dam izjavu koju sam već više puta ponovio, ali, to se nije desilo u sredu.  - U 15 časova sam bio u Terapi centru na tretmanu zadnje lože, a sa mnom je bio i Bogdan Planić. U 18.00 smo se okupili na stadionu, gde smo trenirali do 20 časova. Normalno, trening je vodio naš šef Vladimir Petrović. I niko nije rekao da bio na saslušanju - objasnio je vezista ekipe sa Karaburme.

Foto: Crvenazvezdafk.com Foto: Crvenazvezdafk.com

I predsednik OFK Beograda Drakče Dimitrijević je bio iznenađen.

- Kakvi informativni razgovori i saslušanja. Tužićemo svakog ko objavi tu gnusnu laž. Ako pozivi stignu, sigurno ćemo se odazvati. Jedino je tačno da su trener Vladimir Petrović Pižon, Novak Rašić, Dejan Dražić i Bogdan Planić napisali izjave koje su prosleđene komesaru za bezbednost FSS Mirkovu, i to ne krijemo. Ko to ruši OFK Beograd - zapitao se Dimitrijević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA