I Bajaga je morao da kupi kartu za Ludogorec: Tako se pomaže voljenom klubu

Slavni muzičar sebi je obezbedio mesto na stadionu za revanš protiv Bugara

  • 5

Prvog dana prodaje ulaznica za Crvene zvezde i Ludogoreca vrvelo je pred blagajnom "Marakane", kao u dobra stara vremena.

>>> Marakana biće puna: Počelo ludilo pred Zvezdin meč decenije (FOTO)

Veliki broj navijača već se dokopao vrednog parčeta hartije koji je uvek, kada su evropski mečevi Zvezde u pitanju, mnogo više od obične ulaznice - to je karta za spektakl!

S obzirom na to kako ide prodaja ulaznica, izvesno je da će igrače Miodraga Božovića u utorak sačekati krcate tribine i vetar u leđa kakav i zaslužuju u najvažnijoj utakmici sezone.

Među srećnicima koji će biti na stadionu je i rok legenda Momčilo Bajagić Bajaga, "hard kor Zvezdaš", koji je u petak "skoknuo" do našeg najvećeg stadiona da kupi karte. Dakle, ne da ih dobije, već da kupi, jer iz Zvezde već nedeljama i mesecima apeluju da je kupovina godišnjih ulaznica i pojedinačnih karata jedan od krucijalnih načina da se finansijski pomogne voljenom klubu.

- Obično imam nastupe kada Zvezda igra i ne mogu da stignem da je gledam. Sada se desilo da sam slobodan i odmah sam došao da kupim ulaznicu da podržim klub. Nadam se da ćemo se u utorak uveče svi zajedno radovati - poručio je Bajaga koga su u klupskim prostorijama ugostili generalni direktor Zvezdan Terzić i predsednik Svetozar Mijailović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA