≫ 

Lion odbio najveći transfer u istoriji kluba za svog najboljeg strelca!

Lion nije želeo da se odrekne najboljeg strelca Lakazeta, jer žele da ostvare što bolje rezultate u Ligi Evrope

  • 3

Francuski Lion odbio je ponudu Vest Hema od 70 miliona evra za najboljeg fudbalera i strelca Aleksandrea Lakazeta, otkirio je predsednik kluba Žan Mišel Ola.

Vest Hem je drugi put odbijen u samo šest meseci i to nakon što je pojačao ponudu za čak 30 miliona evra, ali iz Liona nemaju nameru da se odreknu francuskog reprezentativca.

- Lakazet je od velike važnosti za nas. Imamo šest ili sedam ponuda za naše igrače, ali rezultati u Ligi 1 i Ligi Evrope su za nas prioritet, jer imamo veliku šansu- rekao je Ola za francuski radio RMC.

Lakazet i ove sezone igra sjajno, postigao je 16 golova na 21 utakmici u svim takmičenjima, pa ne čudi brojno interesovanje velikih klubova, pre svih Arsenala i Vest Hema.

Da je prihvatio ponudu londonskog tima, Lion bi napravio najveći transfer u istoriji francuskog fudbala, ali je izabrao sportske motive ispred finansijskih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    10. januar 2017 | 19:59

    E to je klub, a ne ovi nasi, dadne saku para i odvede najtalentovanijeg, a nekog stranca ostavljamo i dajemo velike plate -.-

  • Putin R.S

    10. januar 2017 | 20:39

    Bravo. Pokazali su da nije sve u parama.

  • Marko

    10. januar 2017 | 22:43

    Kad ce nama da posalju ponudu od 70 milki za nekog igraca....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA