≫ 

Zagorac progovorio o sugestijama i tome da li se kaje što je ostao u Megi!

Delije su ga uzaludno priželjkivale

  • 9

Košarkaš Mega Leksa Rade Zagorac rekao je da se ne kaje zbog toga što je ostao u klubu, uprkos tome što je tim daleko od prošlogodišnje forme.

Govorilo se intenzivno tokom leta da bi Zagorac mogao u Crvenu zvezdu ili neki drugi klub pre odlaska u NBA, ali je lider Mege ostao u neobičnim bojama.

- Nijednog trenutka nisam posumnjao ili preispitao svoju odluku. Verujem da ljudi u Srbiji i generalno javnost, nije najupućenija u situacije koje su se letos dešavale, pa i mogu da razumem određene 'sugestije' koje svakodnevno stižu do mene. Odgovorno tvrdim da je Mega najbolji izbor koji jedan mladi igrač može da napravi ukoliko ima izbor kao što sam imao ja - rekao je Zagorac za sajt ABA lige, a posebno je pohvalio trenera.

- Dejan Milojević je mlad trener, kao što je uglavnom i sve što asocira na Megu. I on svakodnevno uči kao i mi. Mislim da ima potencijal da jednog dana dostigne velike stvari. Sa njim je saradnja zdrav i prijatan proces.

Klub je u neuobičajenoj situaciji, bori se za opstanak, a prošle godine je bio u finalu ABA lige.

- Svakako da nije prijatno biti u donjem delu tabele. Ove godine smo pretrpeli veliki broj poraza u utakmicama na jednu loptu. Prethodne sezone smo gotovo sve neizvesne utakmice prevagnuli u našu korist. Da smo ove godine u barem pola tesnih završnica uspeli da pobedimo, sada bismo bili pretendent na mesto koje vodi u plej of. Ne treba da žalimo za propuštenim prilikama već moramo da gledamo da do kraja sezone pobedimo u što većem broju utakmica i da obezbedimo igranje ABA lige i naredne sezone. Svi osećamo veliku odgovornost po tom pitanju jer su se igrači Mege u prethodnim generacijama izborili za to i svakako ne želimo da prekinemo taj niz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Varvarinac

    26. januar 2017 | 08:46

    A mogao si da igraš F4 ...

  • F 5

    26. januar 2017 | 10:52

    Sad si u njihove ruke moras pricat tako jer spasa ti nebi bilo a kako mislis to je drugo.

  • Miki

    26. januar 2017 | 10:51

    Ja tebe serdaru ti mene vojvode ne mogu vise da citam ova uvlacenja i ulagivanja .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA