Kladionice ne veruju da Zvezda može da pobedi Barselonu!

Crveno-beli igraju bitan meč za prolaz u ple-of Evrolige

  • 7
KK Crvena zvezda - KK Barselona, Nemanja Dangubić Foto: Marko Todorović

Košarkaši Crvene zvezde pokušaće da naprave iznenađene, a zašto ne reći u čudo u Barseloni pobedom nad domaćim timom u 28. kolu Evrolige.

Ovaj trijumf je jako bitan crveno-belima kako bi ostali u igri za plej -of Evrolige.

Propustili su šansu protiv Olimpijakosa, i sada moraju da ismisle kako znaju i umeju neku pobedu na strani. Naravno, mnogo je bolje to uraditi u Barseloni nego u Istanbulu protiv direktnig rivala Darušafake u poslednjem kolu.

Međutim, kladionice nisu baš dale velike šanse Zvezdi za trijum u Kataloniji.

U većini kladionica kvota na pobedu Zvezde je preko 2,, tačnije od 2,15 do 2,25 dok je za trijumf Barselone kvota između 1,75 i 2.

Međutim, Barselona ima najlošiju sezonu do sada u poslednjih 17 godina, a sam skor od 28 pobeda i 26 poraza do sada dovoljno govori. Ranije su imali u ovom delu sezone između 7 i 17 poraza

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Imamo malo vremena da se spremimo na najbolji mogući način, i pored činjenice da ćemo jedan veliki deo tog vremena provesti u putu ka Barseloni. Domaći tim, koji nas očekuje, ima veliki kvalitet, odlične igrače, ali činjenica i da su imali puno problema sa povredama. Pokušaćemo da se što bolje pripremimo i odigramo dobar meč u Barseloni - rekao je trener Zvezde Dejan Radonjić.

Barselona će igrati bez centra Ante Tomića koji je suspendovan što može da bude olakšavajuća okolnost za Zvezdu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA