Krio se u WC-u i palio cigaretu čim završi poluvreme: Prvi put da neko javno progovori o poroku Prosinečkog (VIDEO)

Nekadašnji saigrač Velikog Žutog potvrdio glasine koje su kružile o legendarnom fudbaleru

  • 3

Robert Prosinečki je bio majstor fudbala kakav se retko rađa, ali nije tajna da je imao i neke aktivnosti koje se nisu primerene profesionalnim sportistima. Njegov veliki porok bile su cigarete, a tokom karijere je pušio i po dve pakle dnevno.

>>> Prosinečkog uništio igrač koji neverovatno liči na njega (VIDEO)

Informaciju da je Robi pušio potvrdio je njegov nekadašnji saigrač Linvoj Primus, koji je opisivao kako je izgledalo igrati sa Velikim Žutim. On je bio oduševljen njegovim nestvarnim fudbalskim umećem, ali je priznao i ono što su mnogi i znali, da je ''pušio kao Turčin''.

- Bilo je neverovatno da se neko njegovog ranga pojavi kod nas. Znate, nismo bili baš najatraktivnije mesto za zvučna imena. Pogotovo ako vidite gde je sve Prosinečki igrao pre Portsmuta. A onda je na treningu pokazao da i dalje ima neverovatan dar. Nije imao brzinu kao ranije, ali je definitivno i dalje imao umeće i kontrolu loptu kao pre - otkrio je Primus za Skaj Sport

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

Robi je odmah odskakao kvalitetom u odnosu na ostale igrače Portsmuta.

- Sve je postalo očigledno na prvom treningu. Radili smo na čuvanju lopte. Napravio se krug u kojem bi bila dvojica igrača koji su pokušavali da oduzmu loptu ostalima koji su se dodavali. On im je za kratko vreme nekoliko puta probacio kroz noge. U redu je da to uradiš jednom, ali on je to lagano uradio nekoliko puta. Svi su počeli da mu apaludiraju.

Legendarnog fudbalera su pratile glasine da je pušio 40 cigareta dnevno, a Primus je potvrdio da je to bilo tačno, i otkrio je neke detalje kada je taj porok kod legende Zvezde u pitanju.

- Glasine su istinite. Imao je cigaru u ustima čim bi ušli u svlačionicu na poluvremenu. Iz toaleta je kuljao dim od cigarete i svi smo znali da je on unutra. Takvo ponašanje nije bio deo britanske kulture, ali s obzirom kako je igrao i šta je radio na terrenu, niste mogli ništa da mu zamerite - istakao je Linvoj Primus.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joxa

    26. mart 2017 | 21:26

    Legendaa

  • Milokrad

    27. mart 2017 | 07:16

    Jedan i jedini,neponovljiv!

  • Vladimir

    27. mart 2017 | 19:33

    Kamo puste sreće da ga istrpismo do današnjih dana...Sada bi bio naš Alex Ferguson...Ali jbg,u ovakvoj državi i okruženju je teško raditi...Pritisak i očekivanja probijaju sve granice....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA