Novi trener Voše: Da imam pravo, zaigrao bih sutra protiv Partizana

"Lale" predstavile četvrtog trenera ove sezone dan pred kup duel sa crno-belima

  • 5

Novi trener fudbalera Vojvodine Radoslav Batak izjavio je da veruje u dobar rezultat u prvom meču polufinala Kupa Srbije protiv Partizana i pozvao navijače da podrže ekipu.

Novosađani su u subotu poraženi od crno-belih u prvenstvu, a samo dan pre toga ostali su bez trenera Veselinovića koji je posle 17 dana rada u klubu podneo ostavku pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima.

>>> Vojvodina zatražila odlaganje meča sa Zvezdom: Ako izgubimo, Partizan će tvrditi da smo pustili

Tu nije bio kraj čudnim dešavanjima u vezi sa tom utakmicom, koja je rešena golom Đurđevića u 33. sekundi. Navijači Partizana skandalozno su vređali sudiju Mažića, ali i goste na nacionalnoj osnovi, što je izazvalo revolt Novosađana. Ipak,  ono što je najviše zaintrigiralo javnost je snimak nastao posle nedosuđenog penala za goste, na kome se čuje "zbog ovoga ćemo da pustimo Zvezdu", iz usta jednog od čelnika "lala".

U Kup okršaju, sada je Vojvodina domaćin, i nadamo se da slične scene nećemo morati da gledamo i slušamo.  Novi trener Voše, i bivši igrač tog tima, Batak, zatekao je, kako kaže, ekipu spremnu da odgovori velikom izazovu.

- Od povratka sa Tajlanda pre šest meseci pratio sam utakmice Vojvodine. Naravno, u radu sa igračima se sve vidi iz potpuno druge perspektive, razgovarao sam sa njima i jako mi je bitno da razmišljaju pozitivno i veruju u uspeh. Za ovo kratko vreme, ne možemo da uvedemo bilo kakve novine ili taktičke zamisli. Igrači imaju kvalitet i treba da im vratimo veru u to. Mislim da možemo da odigramo dobar meč i izborimo povoljan rezultat pred revanš u Beogradu - izjavio je Batak na konferenciji za medije u Novom Sadu.

Na pitanje šta bi za Vojvodinu predstavljao povoljan rezultat Batak je bio konkretan.

- Povoljan rezultat je svaki u kojem nećemo primiti gol, a mi ćemo ga dati - rekao je trener Vojvodine, već četvrti ove sezone.

Njega ne brine to što je Vojvodina protiv istog rivala doživela poraz u prvenstvu pre samo tri dana.

- Isto tako, u utakmici koju sam gledao prošle godine, Vojvodina je ovde igrala egal meč sa Partizanom, čak bila i bolja, a rezultat je bio 0:0. Optimizam zasnivam na tome što se sve ovo desilo tako brzo. I dalje sam uzbuđen i da imam pravo, sutra bih i ja sigurno mogao da odigram 45 minuta potpuno spremno - zaključio je Batak.

Prva utakmica polufinala Kupa Srbije između Vojvodine i Partizana igra se sutra od 19 sati u Novom Sadu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nusknvp

    25. april 2017 | 18:32

    Ne treba protiv Partizana, ali mozes protiv Zvezde..tamo ste ionako namestili vec

  • lala

    25. april 2017 | 18:13

    da vas popzz sa onom grobarskom pjesmom pola vino pola voda hahahah ahahha a pa zna se da ste to vi..koliko vam je zvezda platila..al dzaba vam novci moji klovnovci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA