≫ 

Đukić nezadovoljan posle poraza: Ne može ovako, dobili smo lekciju

Trener crno-belih vdeo mnogo anomalija u igri ekipe pred odlazak na drugi deo priprema

  • 15
FK Partizan, pocetak priprema za sezonu 2017 - 2018, Miroslav Đukić Foto: Marko Todorović

Dve utakmice, dva poraza, nijedan postignut gol, učinak je za brigu ekipe Partizana na zlatiborskim pripremama.

Posle Zete, crno-beli su istovetnim rezultatom izgubili i od Mladosti iz Lučana (0:1), pa trener Đukić i nema baš razloga da bude zadovoljan pre polaska na drugi deo priprema u Sloveniji i završno uigravanje ekipe pred prve evropske izazove protiv Budućnosti u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

>>> Novi poraz Partizana, opet sa nulom!

Đukić je video da trenutno postoje određene stvari koje se ne smeju ponavljati ubuduće.

- Ne možemo da budemo zadovoljni ni igrom ni kako smo izgledali kao ekipa - Đukiću je jasno gde leže najveći problemi, sem u činjenici da ekipa još uvek nije kompletna.

- Ne želimo da ovo služi kao izgovor, ali ekipa (Mladost) je bila veoma teška, a iza su i teške pripreme. Sa druge strane ovo mora da nam posluži da uvidimo da ekipa mora da bude borbena, angažovana i da nećemo moći samo sa grbom da pobeđujemo. Ovo je dobra lekcija koja je došla u pravo vreme. Ako želimo da ponovimo uspeh Partizana moramo mnogo da radimo i to je jedini put koji vodi do uspeha - poručio je trener crno-belih.

Locirao je Đukić gde trenutno najviše "škripi".

- Dosta radimo na taktici, fali uigranost ekipe, fali i dosta igrača. Sa druge strane dajemo šansu i mladim igračima da bismo videli šta mogu da nam daju. To nazovimo ga "šarenilo" nam sigurno odmaže rezultatski, ali u Sloveniji počinju prave probe gde neće biti mesta "šaranju ekipe" već moramo da oformimo ekipu sa kojom ćemo igrati protiv Budućnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    22. jun 2017 | 17:49

    Svi ti klubovi mogu egal da igraju i sa Zvezdom i sa Partizanom,ali njih em sto guraju sudije,em sto ih iz ovih klubova pustaju da pobede namestaju utakmice inace nista ovi u Crveno belim i Crno belim dresovima nisu bolji od njih!!!!

  • Hipster..

    22. jun 2017 | 17:59

    Djukic je veliki promasaj..Slicno grofu Bozovicu.

  • Mihajlo

    22. jun 2017 | 19:35

    A, ŠTA ovi što nas pobediše,nemaju teške pripreme...samo Partizan? Nismo komletni bez "zvezda"...a kojega kluba su igrači,koji igraše u crno-belom dresu,sa grbom...Šut karta,za neke!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA