"Lav" postaje generalni sponzor Partizana!

Ugovor pred potpisom. Telegraf saznaje da bi kompanija "Karlsberg" trebalo da bude finansijer zamene stolica u Humskoj, pa bi tribine najzad mogle da budu crno-bele

  • 0

Partizan i kompanija "Karlsberg" su pred potpisivanjem ugovora o generalnom sponzorstvu. Beogradski mediji su preneli informaciju, a saznajemo da je saradnja izvesna stvar i da se samo čeka zvanična potvrda.

Partizan će posle Lige šampiona 2010. godine i grba "Elektroprivrede Srbije" na dresovima u najelitnijem takmičenju i u Ligi Evrope imati generalnog sponzora na dresu!

To je "Lav pivo", sa kojim je tim iz Humske već neko vreme u sponzorskom ugovoru. Portal "Mondo" navodi da Partizan već ima 200.000 evra godišnje od "Karlsberga", ali da nije poznato koliko će "težak" biti novi ugovor.

Ono što Telegraf saznaje, ali zašta nije mogao da dobije potvrdu u klubu, jeste mogućnost da "Karlsberg" finansira zamenu stolica u Humskoj, koje bi konačno mogle da budu crno-bele.

Ovakav potez bi sigurno obradovao brojne proistalice srpskog šampiona, koje godinama ne mogu da "svare boje Steaue" na svom stadionu!

Zanimljivo, poršle godine su mnogi kritikovali predsednika kluba iz Humske Dragana Đurića, koji je rekao da je porazom od Šamroka, Partizan ostao bez ozbiljnog generalnog sponzora. Ovoga puta, "crno-beli" su uspeli da se domognu ligaškog dela jednog evropskog takmičenja, a samim tim je stigao i sponzor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA