MZT: Posle trenera ode i predsednik skopskog kluba!

Sašo Bosilkov podneo je ostavku na mesto predsednika MZT Skoplja jer, kako kaže, njegove profesionalne obaveze ne dozvoljavaju mu da vodi klub koji igra u ABA ligi

  • 0

Nakon iznenadne ostavke trenera ekipe Aleksandra Todorova pre dve nedelje, novi potresi u MZT-u iz Skoplja. Debitant u ABA ligi ostao je i bez izvršnog direktora, pošto je Sašo Bosilkov odlučio da podnese ostavku na tu funkciju. 

Jadranska liga je veoma ozbiljan projekat i neophodno je da ljudi u upravi budu potpuno fokusirani na vođenje kluba. Meni profesionalne obaveze ne dozvoljavaju da se maksimalno posvetim klubu, pa mislim da je korektno da se povučem i prepustim mesto nekome ko će moći bolje i efektnije da se angažuje - rekao je Bosilkov.

Ne zna se ko će biti sledeći prvi čovek kluba, ali je Sašo Bosilkov ponudio svoju pomoć dok se ne nađe naslednik.

- Spreman sam da ostanem u MZT-u, ali bih pomagao na neki drugi način u menadžmentu. Narednih nekoliko dana ćemo razgovarati o tome ko će biti naslednk - rekao je Bosilkov.

Skopski mediji izveštavaju da se ime novog izvršnog direktora kluba još ne naslućuje. 

(Telegraf.rs / Foto: www.mztskopjeaerodrom.mk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA