BOŠKOVIĆ: Previše smo gledali u semafor

"Kada je trebalo da privedemo utakmicu kraju, nismo uspeli, kod igračica postoji veliki grč, jer smo ranije gubili i sa po deset golova razlike", rekao je selektor srpskih rukometašica

  • 0

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković rekao je da neće dozvoliti da njegov tim pokoleba prokockana pobeda protiv Švedske.

Srbija i Švedska igrale  u Beogradu nerešeno 23:23, u 1. kolu E četvrtfinalne grupe Prvenstva Evrope, a oba tima ostala su u trci za plasman u polufinale.

- Imali smo pet golova viška, ali šta da se radi. Nećemo dozvoliti da nas ovo pokoleba. Utakmica je završena, za nas postoji samo sledeći meč. Tako je bilo i kad smo pobedili Češku ili izgubili od Norveške.

- Zadovoljan sam, čestitam devojakama na borbenosti, sutra nas očkuje važan meč sa Danskom. Spremamo se, daćemo sve od sebe, ali morate da znate da su oni favoriti protiv nas - rekao je Bošković na konferenciji za medije.

On je dodao da njegove izabranice nisu prelomile meč kada je trebalo.

- Kada je trebalo da privedemo utakmicu kraju, nismo uspeli, igračice su previše počele da gledaju na semafor. Ovaj pad nije posledica nedostatka snage, ovo je zbog domaćeg terena.

- Kod njih postoji veliki grč, jer smo ranije gubili i sa po deset golova razlike. Svako ko je igrao dao je maksimu, to je pravi put. Nije bitno samo ovo EP, već i koliko će devojaka u januaru početi da trenira rukomet -naveo je Bošković, i osvrnuo se na slabu posetu u "Areni".

- Verovatno bi podrška publike pomogla, ako ovo nije dovoljno ne znam šta je. Dobijamo hvalospeve od ostalih trenera. Budućnost ove ekipe će doći za dve godine. Mi smo se dogovorili da ćemo igrati isto i pred 100 gledalaca -  rekao je Bošković.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA